Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 9, 10

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 9, 10 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 …

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 9, 10

Η Άννα και η παρέα της βιώνουν τραγικές στιγμές, παρόμοιες με αυτές που είχε ζήσει λίγο καιρό πριν η Κατερίνα. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σταύρος ανακαλύπτουν την αλήθεια για την πραγματική οικογένεια του δράστη. Ανακαλύπτουν ότι η οικογένεια του πέθανε σε μια φωτιά και ότι μόνο ο ίδιος και ένα αγόρι βρέθηκαν επιζώντες. Αυτό το αγόρι είναι ο Παναγιώτης, το νεαρό αστυνομικό ρεπόρτερ που γνωρίζουν. Στη συνέχεια, πραγματοποιούν έρευνα στο σπίτι του Παναγιώτη και ανακαλύπτουν ότι αυτός είναι εγγονός του μεγαλοεπιχειρηματία Πάνου Βερβερίδη, για τον οποίο εργάζεται ο Σπύρος. Ο Πάνος Βερβερίδης αρνείται οποιαδήποτε σύνδεση του εγγονού του με τους φόνους στο πηγάδι και υποστηρίζει ότι ο Παναγιώτης δεν θα έκανε ποτέ κακό σε κανέναν. Στο μεταξύ, η Άννα και ο Παναγιώτης σχεδιάζουν τη διαφυγή τους και καλύπτουν όλες τις κάμερες για να αποφύγουν τον δολοφόνο. Παράλληλα, ο Δημήτρης θυμάται την ύπαρξη μιας μοτοσικλέτας στην ερειπωμένη έπαυλη, ενώ ο Θοδωρής αποκαλύπτει στον αδελφό του τη σχέση του με τον Παναγιώτη. Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια ατμοσφαιρική ανατροπή της πλοκής, που αφήνει το κοινό με αγωνία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 9

Η Άννα βιώνει όσα είχε ζήσει λίγο καιρό πριν η Κατερίνα. Τόσο αυτή όσο και οι συγκρατούμενοί της περνούν τραγικές στιγμές. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης με τον Ανδρέα και τον Σταύρο κάνουν μια τρομερή ανακάλυψη: η πραγματική οικογένεια του δολοφόνου βρήκε φρικτό θάνατο σε μια φωτιά και μόνο ο ίδιος κατάφερε να επιβιώσει. Τότε ήταν 12 ετών, όπως και το αγόρι που βρίσκεται στο υπόγειο, αλλά και ο μικρός Ορέστης που βρέθηκε ζωντανός στο πηγάδι, δίπλα στα υπόλοιπα πτώματα. Το αγόρι αυτό δεν είναι άλλο από τον Παναγιώτη, το νεαρό αστυνομικό ρεπόρτερ που γνωρίζουν όλοι. Λίγο αργότερα, κάνουν έρευνα στο σπίτι του και έκπληκτοι ανακαλύπτουν ότι είναι εγγονός του μεγαλοεπιχειρηματία Πάνου Βερβερίδη, για τον οποίο εργάζεται ο Σπύρος. Έτσι, πηγαίνουν και στο δικό του σπίτι για έρευνα. Εκείνος αρνείται ότι ο εγγονός του έχει κάποια σύνδεση με τους φόνους στο πηγάδι. «Ο Παναγιώτης δεν θα έκανε ποτέ κακό σε κανέναν!», επιμένει. Η Άννα και ο Παναγιώτης έχουν στήσει ένα σχέδιο για να μπορέσουν να αποδράσουν κι έχουν καλύψει όλες τις κάμερες, προκειμένου ο δολοφόνος να μην μπορεί να δει τις κινήσεις τους. Την ίδια στιγμή, ο Θοδωρής λέει στον αδελφό του ότι γνωρίζει τον Παναγιώτη κι ότι έχει μια μοτοσικλέτα. Ο Δημήτρης θυμάται ότι την τελευταία φορά που είχε πάει στην ερειπωμένη έπαυλη είχε δει στην αυλή μια μοτοσικλέτα. Έτσι, ζητά από τον Ανδρέα να πάνε αμέσως εκεί. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομία φτάνουν λίγο μετά στο σημείο, ψάχνοντας για κάποιο στοιχείο. Στο μεταξύ, η Άννα συγκρούεται με τη συγκρατούμενή της, η οποία παίρνει ένα μαχαίρι κι απειλεί να τη σκοτώσει. Ευτυχώς, ο Δημήτρης ανακαλύπτει τον υπολογιστή μέσα από τον οποίο τους παρακολουθούσε ο δολοφόνος και σταματάει το κακό την τελευταία στιγμή. Η Άννα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Είμαι δίπλα σου, δεν θα σε αφήσω μόνη ξανά», της λέει εκείνος και την παίρνει στην αγκαλιά του.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 10

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Σπύρος ζητά από τον Πάνο Βερβερίδη να παραιτηθεί από τη δουλειά, αφού θεωρεί ότι δεν είναι σωστό να έχει επαφές μαζί του, από τη στιγμή που ο Δημήτρης έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης, στην οποία βασικός ύποπτος είναι ο εγγονός του. Παράλληλα, συναντιέται με την Ειρήνη και της εύχεται περαστικά για την Άννα. Εκείνη του μιλά πολύ. Ο Αλέκος παριστάνει στην Υβόννη τον βαριά άρρωστο απότομα, αφού συνεχίζει να θεωρεί ότι για όλα τα κακά που έχουν βρει την οικογένειά της ευθύνονται εκείνος και οι γιοι του. «Η Άννα είναι κόρη μου πια. Αν μη τι άλλο, πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε σαν οικογένεια», της λέει. «Έχω οικογένεια, δύο κόρες και μία εγγονή. Δεν χρειάζομαι άλλη. Η κόρη μου δεν χαμογέλασε από τη μέρα που σας γνώρισε. Της έχουν τύχει τόσο πολλά, είναι σε κίνδυνο κάθε μέρα!», του απαντά θυμωμένη εκείνη. Ο Αλέκος σκοπεύει να πάρει άμεσα πίσω τη ζωή του και ξεκινά χρησιμοποιώντας την Υβόννη. Την πείθει ότι είναι σοβαρά άρρωστος και τη ρίχνει στο φιλότιμο. Όταν μάλιστα εκείνη πηγαίνει στο μέρος όπου ζει και βλέπει πόσο άθλιες είναι οι συνθήκες, αποφασίζει να τον πάρει σπίτι της για να τον περιθάλψει. Μπορεί να έχουν συμβεί πολλά μεταξύ τους, αλλά ξέρει καλά πως σε μια τόσο δύσκολη στιγμή δεν θα τον άφηνε ποτέ έτσι. Παράλληλα, η υπόθεση του Βερβερίδη που αναλαμβάνει τον κάνει να ελπίζει ότι δεν θα αργήσει να φτάσει η στιγμή που θα ανοίξει και πάλι το γραφείο του και όλοι θα μιλούν για το μεγαλοδικηγόρο Αλέκο Χατζή.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 11, 12

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β’ ΚύκλοςΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠαγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 10Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 9