Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 63 – Ενοχοποιεί την Άννα

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 63 – Ο Αλέκος αναζητά στοιχεία για να ξεσκεπάσει τον Ιάσωνα, ενώ η Άννα αγωνίζεται να βρει αποδείξεις που θα αθωώσουν τον Δημήτρη και θα τον κρατήσουν έξω από τη φυλακή.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 63 – Ενοχοποιεί την Άννα

Παρόλο που όλα τα στοιχεία φαίνεται να ενοχοποιούν τον Δημήτρη, η Άννα δεν σταματά να παλεύει για την αθώωσή του. Ο Αλέκος, από τη δική του πλευρά, συγκεντρώνει πληροφορίες για να αποκαλύψει τον Ιάσωνα, με τη βοήθεια του Σπύρου, του Ανδρέα, της Αγγελικής και της Υβόννης. Η ομάδα αυτή προσπαθεί να βρει τα αποδεικτικά στοιχεία που θα ελευθερώσουν τον Δημήτρη προτού παραπεμφθεί στον Ανακριτή. Οι πιθανότητες είναι μικρές, και ο Ιάσωνας ετοιμάζει άλλο ένα σχέδιο που θα ενοχοποιήσει την Άννα αυτή τη φορά.

Η αγωνία κορυφώνεται καθώς ο χρόνος λιγοστεύει και η ομάδα μάχεται να συλλέξει τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία. Παράλληλα, ο Ιάσωνας παρακολουθεί στενά τις κινήσεις τους, έτοιμος να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να προστατεύσει τα δικά του συμφέροντα. Η ένταση αυξάνεται καθώς πλησιάζει η μέρα που ο Ανακριτής θα βγάλει την απόφασή του για τον Δημήτρη. Οι προσπάθειες της Άννας και της ομάδας της μπορεί να αποδώσουν καρπούς ή να αποτύχουν, δίνοντας την ευκαιρία στον Ιάσωνα να καταφέρει το στόχο του.

Στην τελική αναμέτρηση, η τύχη του Δημήτρη κρέμεται από μια κλωστή, με τον Αλέκο και την Άννα να δίνουν την τελευταία τους μάχη ενάντια στον χρόνο και τα σχέδια του Ιάσωνα. Οι προσπάθειές τους θα καθορίσουν αν ο Δημήτρης θα παραμείνει ελεύθερος ή αν η αλήθεια θα παραμείνει κρυμμένη πίσω από τα δόλια σχέδια του Ιάσωνα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ