Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 62 – Ξεσκεπάζει τον Ιάσωνα

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 62 – Ο Αλέκος συνειδητοποιεί ότι ο Ιάσονας είναι υπεύθυνος και για τον θάνατο του δημοσιογράφου. Χωρίς να χάσει χρόνο, η Άννα απευθύνεται στην Αγγελική, ζητώντας της να ξανανοίξει την υπόθεση, ελπίζοντας να παγιδέψουν τον Ιάσωνα και να αποκαλυφθεί η αληθινή του δράση.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 62 – Ξεσκεπάζει τον Ιάσωνα

Ο Ιάσονας, όμως, αντιμετωπίζει έναν ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο. Ο αδελφός του Άκη τον εκβιάζει, απειλώντας ότι αν ο Ιάσονας δεν τον βοηθήσει να εκδικηθεί τη Λίνα, θα αποκαλύψει όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, τα οποία αποδεικνύουν ότι αυτός έστησε την πλεκτάνη στον Δημήτρη. Παράλληλα, ο Ανδρέας φέρνει ευχάριστα νέα στην Άννα. Ο εργαστηριακός έλεγχος έδειξε ότι τα αποτυπώματα πάνω στο αρχαίο κειμήλιο, που βρέθηκε στο σπίτι του Δημήτρη, ανήκουν στον αδελφό του Άκη.

Η αστυνομία ξεκινά ανθρωποκυνηγητό για να βρει τον αδελφό του Άκη, αλλά δεν είναι οι μόνοι που τον αναζητούν. Ο Θοδωρής τον ψάχνει επίσης και έχει αποφασίσει να τον βρει πρώτος, για να λογαριαστεί μαζί του. Ο Αλέκος δεν διστάζει στιγμή και ενημερώνει την Άννα για τις υποψίες του σχετικά με τον Ιάσωνα. Η Άννα συναντά την Αγγελική, προσπαθώντας να την πείσει να αναλάβει ξανά την υπόθεση του θανάτου του δημοσιογράφου, με την ελπίδα να αποκαλύψουν τις εγκληματικές δραστηριότητες του Ιάσωνα.

Ο Ιάσονας, αν και πιεσμένος, πρέπει να αντιμετωπίσει τον εκβιασμό του αδελφού του Άκη, ο οποίος απαιτεί εκδίκηση κατά της Λίνας, απειλώντας να αποκαλύψει στοιχεία που θα ενοχοποιήσουν τον Ιάσωνα για την πλεκτάνη κατά του Δημήτρη. Η αποκάλυψη των αποτελεσμάτων του εργαστηριακού ελέγχου από τον Ανδρέα δίνει στην Άννα μια αχτίδα ελπίδας. Τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι του Δημήτρη ανήκουν στον αδελφό του Άκη, γεγονός που οδηγεί την αστυνομία σε ένα νέο ανθρωποκυνηγητό. Την ίδια στιγμή, ο Θοδωρής αποφασίζει να βρει τον αδελφό του Άκη πριν από την αστυνομία, αποφασισμένος να λογαριαστεί προσωπικά μαζί του.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ