Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 61 – Η Άννα συνεργάζεται με τον Χατζή

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 61 – Όλα τα στοιχεία δείχνουν την ενοχή του Δημήτρη. Η Άννα αγωνίζεται να βρει αποδείξεις για την αθώωσή του, με τη βοήθεια του Σπύρου, του Ανδρέα, της Αγγελικής και της Υβόννης. Ταυτόχρονα, ο Αλέκος αναζητά στοιχεία για να ξεσκεπάσει τον Ιάσονα. Ο χρόνος πιέζει και πρέπει να βρουν λύση πριν παραπεμφθεί ο Δημήτρης στον ανακριτή.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 61 – Η Άννα συνεργάζεται με τον Χατζή

Ο Ιάσονας, από την πλευρά του, δεν μένει άπραγος. Έχει ήδη σχεδιάσει μια νέα παγίδα, αυτή τη φορά στοχεύοντας την Άννα. Ο ανακριτής αποφασίζει τελικά την προφυλάκιση του Δημήτρη, γεγονός που αναστατώνει όλους. Ενώ τον μεταφέρουν στη φυλακή, η Άννα, σε απόγνωση, δέχεται να συνεργαστεί με τον Χατζή. Τον προειδοποιεί όμως, ότι αν την κοροϊδέψει, δεν θα διστάσει να τον σκοτώσει. Εκείνος της απαντά: «Εκπλήσσεσαι, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που είμαστε στην ίδια πλευρά. Αν δεν σταματήσουμε τον Ιάσονα, εγώ θα βρεθώ νεκρός κι εκείνος θα πάρει το γραφείο και τη ζωή μου».

Ο Ανδρέας μαθαίνει για τη συνεργασία τους και φωνάζει στην Άννα, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει. Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος συναντά έναν παλιό πληροφοριοδότη του για να ανακαλύψει την πορεία των αρχαίων και να τους οδηγήσει στα ίχνη της σπείρας των αρχαιοκαπήλων. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης στη φυλακή μοιράζεται το κελί του με έναν πρώην δικαστή, ο οποίος του δίνει πληροφορίες για μια παλιά υπόθεση αρχαιοκαπηλίας που θα τον βοηθήσουν πολύ.

Ο χρόνος κυλά και η Άννα μαζί με τον Χατζή ανακαλύπτουν ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν του Ιάσονα. Από αυτά που τους λέει η μητέρα του, που βρίσκεται κλεισμένη στην κλινική, καταλαβαίνουν ότι ο Ιάσονας έχει σκοτώσει τον αδελφό του, που ήταν ο πραγματικός γιος του Χατζή, και έχει πάρει την ταυτότητά του.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ