Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 60 – Η Άννα εμπιστεύεται τον Αλέκο

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 60 – Η Άννα και ο Ανδρέας αναζητούν τρόπο να αντιμετωπίσουν τη σοκαριστική σύλληψη του Δημήτρη και να αποδείξουν ότι είναι θύμα παγίδας. Ταυτόχρονα, προσπαθούν να παράσχουν υποστήριξη σε εκείνον, που βρίσκεται για πρώτη φορά κατηγορούμενος.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 60 – Η Άννα εμπιστεύεται τον Αλέκο

Παρά τις προσπάθειές τους, η πορεία προς τη δικαιοσύνη φαίνεται αβέβαιη, καθώς τα αποδεικτικά στοιχεία που υποβάλλονται εναντίον του είναι πολλά και επιβεβλημένα. Το έγγραφο της τράπεζας που προσκομίζεται δείχνει ότι χρηματοδοτήθηκε και μετέφερε μεγάλα ποσά σε λογαριασμούς μελών της οικογένειάς του. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του ανακαλύπτεται ένα αρχαίο κειμήλιο. Ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται τη δυσκολία της απόδειξης της αθωότητάς του.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στον Αλέκο. Αυτή τη φορά, όμως, δεν εμπλέκεται στην υπόθεση. Είναι αυτός που εντοπίζει πρώτος τον υπεύθυνο, το γιο του Ιάσονα. Ο Αλέκος μοιράζεται τις υποψίες του με την Άννα και της προτείνει συνεργασία για να αποκαλύψουν την αλήθεια. Αρχικά διστάζοντας, η Άννα συνειδητοποιεί ότι δεν έχει άλλη επιλογή και αποφασίζει να τον εμπιστευτεί.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ