Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 59 – Ο Δημήτρης συλλαμβάνεται

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 59 – Η δολοφονία του Σταύρου συγκλόνισε τους πάντες. Ο Δημήτρης αποφασίζει να αναλάβει δράση και να αναζητήσει τον δολοφόνο, αποβλέποντας στην παράδοσή του στη δικαιοσύνη. Αποφασισμένος να πετύχει, είναι έτοιμος να θέσει ακόμα και την καριέρα του σε κίνδυνο.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 59 – Ο Δημήτρης συλλαμβάνεται

Μετά από μια εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας, ο δράστης εντοπίζεται και παραδίδεται στη δικαιοσύνη. Ο Δημήτρης, η Άννα και ο Ανδρέας ανασαίνουν ανακουφισμένοι. Η Αγγελική επίσης αισθάνεται ανακούφιση, γνωρίζοντας πως ο δολοφόνος του πατέρα του παιδιού που περιμένει δεν θα μείνει ατιμώρητος. Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Σταύρου, ωστόσο, ο Αντώνης αποτελεί πηγή κακόβουλων φημών. Ο Καρέλλης συναντά τον Δημήτρη και τον ενημερώνει για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει: κατάχρηση εξουσίας, δωροδοκία και συμμετοχή σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας.

Αν και επιμένει ότι συνεργάστηκε με τον αρχηγό του κυκλώματος για να αποκαλύψει τον δολοφόνο, η αστυνομία είχε πληροφορίες και σχέδιο για τη σύλληψή του για να τον συλλάβουν κι εκείνον πριν προλάβει να βγει από τη χώρα με τα αρχαία. Σύντομα, ο Δημήτρης βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ