Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 56 – Ο Δημήτρης αθωώνεται

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 56 – Ο Ανδρέας κρατά στα χέρια του τα αποτελέσματα από το εργαστήριο. Τα αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στο αρχαίο κειμήλιο στο σπίτι του Δημήτρη ανήκουν στον αδελφό του Άκη.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 56 – Ο Δημήτρης αθωώνεται

Όταν ο Θοδωρής και τα κορίτσια μαθαίνουν τα νέα, ο πανικός τους είναι ανεξίτηλος, καθώς συνειδητοποιούν ότι ο στόχος τους είναι η Λίνα. “Εγώ σας έμπλεξα σε αυτήν την ιστορία, οπότε θα σας βοηθήσω να ξεμπλέξετε,” αναλαμβάνει να πει ο Θοδωρής, εφαρμόζοντας ένα σχέδιο για να ανακαλύψουν τη θέση του. Η Λίνα γίνεται δόλωμα και σύντομα ο αδελφός του Άκη πιάνεται στα χέρια τους.

Παράλληλα, η Δανάη ανακαλύπτει στο κινητό του τα βίντεο που κατηγορούν τον Ιάσωνα και επιβεβαιώνουν την αθωότητα του Δημήτρη. Ο Θοδωρής στέλνει τα κορίτσια στο δικαστήριο, καθώς έχει φτάσει η ημέρα της δίκης του αδελφού του. Παραδίδουν τα βίντεο στην Άννα, ενώ εκείνος επικοινωνεί με τον Ανδρέα, εξηγώντας τα γεγονότα και ζητώντας τη βοήθειά του. Όταν φτάνει, όμως, βρίσκει τον Θοδωρή αναίσθητο και τον αδελφό του Άκη να έχει φύγει.

Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης αθωώνεται ενώπιον του δικαστηρίου, και η πρόεδρος δίνει εντολή για τη σύλληψη του Ιάσωνα. Ο Δημήτρης και η Άννα αποχωρούν ανακουφισμένοι από το δικαστήριο. “Τα κατάφερες, αγάπη μου,” του λέει εκείνη. “Έκανα ό,τι έπρεπε για μένα. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα,” απαντάει εκείνος, και η αγκαλιά τους είναι η μόνη αναγκαία απόδειξη.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ