Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 55 – Ο χρόνος μετρά αντίστροφα

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 55 – Ο Ιάσωνας δραστηριοποιείται ενεργά για να απαλλαγεί από κάθε ίχνος που τον ενοχοποιεί, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και της μηχανής που είχε αγοράσει. Ο σκοπός του; Πλαστογραφία της υπογραφής του Δημήτρη, με σκοπό να του φορτώσει την κατηγορία της δωροδοκίας.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 55 – Ο χρόνος μετρά αντίστροφα 

Αν και προσπαθεί να κρύψει τα ίχνη του, η απόδειξη της αγοράς φτάνει στα χέρια του Χατζή. Στο μεταξύ, ο Αλέκος και η Άννα επισκέπτονται την κλινική, όπου η μητέρα του Ιάσωνα αποκαλύπτει την συγκλονιστική αλήθεια: ο μεγαλύτερος γιος της είναι νεκρός και ο άνθρωπος που προσποιείται ως Ιάσωνας είναι ο επικίνδυνος αδελφός του. Αυτή η αποκάλυψη φέρνει την αλήθεια στο φως: ο υποτιθέμενος Ιάσωνας έχει σκοτώσει τον πραγματικό Ιάσωνα και έχει κλέψει την ταυτότητά του.

Ενώ οι αλήθειες αποκαλύπτονται, ο Αλέκος και η Άννα σπεύδουν να ενημερώσουν την Αγγελική για το σκοτεινό σχέδιο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Τώρα πια είναι σίγουροι ότι ο ύποπτος βρίσκεται σε αυτήν την υπόθεση επίσης. Την ίδια στιγμή, ο Καρέλλης προσπαθεί να αποκτήσει πληροφορίες από τον Ιάσωνα, αλλά αντιμετωπίζει αντίσταση. Παρά την πίεση, εκείνος δεν αποκαλύπτει πολλά. Παρόλα αυτά, η ανησυχία αρχίζει να τον πιέζει καθώς κατανοεί ότι οι σκιές του παρελθόντος του τον απειλούν.

Αλλά η πραγματική απειλή έρχεται από τον αδελφό του Άκη. Τα βίντεο που λαμβάνει αποκαλύπτουν το σκοτεινό παιχνίδι που έχει στηθεί εναντίον του Δημήτρη. Εκβιάζεται να συνεχίσει το σχέδιό του, αλλιώς θα τα αποκαλύψει όλα στην αστυνομία. Ο χρόνος πιέζει τον Ιάσωνα, καθώς βρίσκεται πλέον παγιδευμένος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ