Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 54 – Η Άννα απειλεί τον Αλέκο

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 54 – Όταν ο Αλέκος εισέρχεται στο γραφείο του, βρίσκει τον Ιάσονα να τον περιμένει. Η παρουσία του Ιάσονα τον εκπλήσσει και αυτός αμέσως τον αγκαλιάζει. Με νόημα, του λέει να μη φοβάται και υπονοεί ότι δεν πρόκειται να τον πληγώσει, αντιλαμβανόμενος ότι τον υποψιάζεται. Προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ο Αλέκος αντιμετωπίζει την κατάσταση.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 54 – Η Άννα απειλεί τον Αλέκο

Ο Καρέλλης είναι βέβαιος ότι ο νέος εισαγγελέας βιάζεται να καταδικάσει τον Δημήτρη, γεγονός που τον βάζει σε υποψίες. Αποφασισμένος να βοηθήσει την Άννα, αν και διαφωνεί με την επιλογή της να συνεργαστεί με τον Αλέκο, ο Ανδρέας παίρνει την τελική απόφαση. Λίγο αργότερα, συναντά την Άννα και της αποκαλύπτει τις υποψίες του σχετικά με τον Ιάσονα. Πιστεύει ότι ο Ιάσονας είναι ύποπτος για τη δολοφονία του πραγματικού του γιου, προκειμένου να πάρει τη θέση του και να ολοκληρώσει το σχέδιο του. Παρ’ όλα αυτά, η ερώτηση που παραμένει αναπάντητη είναι γιατί ο Ιάσονας έχει κατηγορήσει τον Δημήτρη.

Η Άννα προειδοποιεί τον Αλέκο, απειλώντας ότι αν την κοροϊδέψει θα τον σκοτώσει. Απαντώντας ότι εάν δεν σταματήσουν τον Ιάσονα, θα βρεθεί νεκρός εκείνος και εκείνος θα πάρει το γραφείο του και τη ζωή του, ο Αλέκος την προειδοποιεί για την κατάσταση. Αμέσως μετά τη συνάντησή τους, η Άννα πηγαίνει στο γραφείο του Καρέλλη και του εκμυστηρεύεται τις υποψίες της σχετικά με τον Ιάσονα. Τα πρώτα ευρήματα της έρευνας είναι υπέρ του Δημήτρη. Τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο αρχαίο κειμήλιο στο σπίτι του Δημήτρη δεν ανήκουν ούτε σε αυτόν ούτε στην Άννα, καθιστώντας σαφές ότι κάποιος άλλος το τοποθέτησε εκεί.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ