Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 53 – Η Άννα συνεργάζεται με τον Αλέκο

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 53 – Οι πρόσφατες εξελίξεις τους σοκάρουν όλους. Ο Ανδρέας ζητά από τον Καρέλλη να μεταφερθεί ο Δημήτρης με περιπολικό στις φυλακές, αντί να μπει στην κλούβα.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 53 – Η Άννα συνεργάζεται με τον Αλέκο

Ο Καρέλλης συμφωνεί, παρά την εσωτερική του αμφιβολία για την ενοχή του εισαγγελέα Μαρκέτου. Κατά την άφιξή του στο γραφείο, ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση επιδεικνύει υπερβολικό ζήλο και εκφράζει ειρωνεία προς τον Καρέλλη. “Γιατί φαίνεται ότι απολαμβάνετε αυτήν την κατάσταση;”, τον ρωτάει. Παράλληλα, η Άννα και ο Ανδρέας ακολουθούν το περιπολικό με το αυτοκίνητο, συντροφιά στον Δημήτρη, για να τον στηρίξουν.

Αφού τον αποχαιρετίσουν έξω από τις φυλακές, η Άννα αποκαλύπτει στον Ανδρέα την πρόθεσή της να συνεργαστεί με τον Αλέκο. “Αυτό δεν είναι εφικτό! Ο Αλέκος παίζει μαζί μας! Δεν θα σε αφήσω να το κάνεις!” φωνάζει ο Ανδρέας. Η ένταση ανεβαίνει και η Άννα αποχωρεί, δηλώνοντας ότι θα αναλάβει μόνη της την κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ