Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 52 – Στήνει παγίδα στην Άννα

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 52 – Ο Σπύρος ενημερώνει τον Θοδωρή πως ο φίλος του υπήρξε ο ένοχος που παγίδεψε τον αδελφό του. Στη συνέχεια, κατευθύνεται προς το κρατητήριο για να συναντήσει τον Δημήτρη. “Θα παλέψουμε μαζί μέχρι το τέλος.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 52 – Στήνει παγίδα στην Άννα

Θα βγεις από αυτήν την κατάσταση με ψηλά το κεφάλι, του δηλώνει. Παράλληλα, ο Αλέκος δίνει εντολή σε έναν συνεργάτη του να ερευνήσει όλες τις κινήσεις του Ιάσονα τις προηγούμενες ημέρες. Μια απόδειξη από ένα ζαχαροπλαστείο τον οδηγεί σε μια σημαντική αποκάλυψη. Η μητέρα του Ιάσονα είναι ζωντανή, υποφέρει από Αλτσχάιμερ και είναι εγκλωβισμένη σε μια κλινική που επισκέφθηκε. Ο Αλέκος σπεύδει εκεί και, μετά από σοκαριστική ανακάλυψη, μαθαίνει πως ο γιος της είναι νεκρός, αποδεικνύοντας πως ο Ιάσονας πήρε την ταυτότητά του για να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του.

Ο εισαγγελέας αποφασίζει την προφυλάκιση του Δημήτρη μέχρι τη δίκη, καθώς φαίνεται ύποπτος για φυγή. “Θα βρω τρόπο να σε βγάλω από ‘δω”, τον διαβεβαιώνει η Άννα κατά το αντίο τους. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι, την ίδια ώρα, ο Ιάσονας σχεδιάζει την δική της καταδίκη.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ