Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 51 – Η Άννα απειλεί τον Χατζή

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 51 – Ο Δημήτρης υπερασπίζεται από τον Αλέκο, ο οποίος εξηγεί ότι ο πελάτης του, παρά τις μαφιόζικες συνδέσεις του, δεν είχε οικονομικές σχέσεις ή δωροδοκίες μαζί του.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 51 – Η Άννα απειλεί τον Χατζή

Παρόλα αυτά, η έλλειψη αυτής της απόδειξης δεν είναι επαρκής για να αθωώσει τον εισαγγελέα Μαρκέτο, καθώς όλα τα αποδεικτικά στοιχεία τον ενοχλούν. Ο Σπύρος ακούει από τη Δανάη πληροφορίες για τον καινούργιο φίλο του, τον Θοδωρή, που η Δανάη θεωρεί ύποπτο. Την ίδια στιγμή, η Άννα κλέβει ένα μαχαίρι από έναν πάγκο στην αγορά και απειλεί τον Αλέκο μαζί του. Απαιτεί να πάνε αμέσως στο γραφείο του εισαγγελέα για να αποκαλύψει όλα. Αλλά ο Αλέκος αρνείται σθεναρά την εμπλοκή του σε κάποιο σατανικό σχέδιο εναντίον του Δημήτρη.

Η Άννα του υπενθυμίζει ένα περιστατικό όπου φαίνεται ότι προσπαθούσε να τοποθετήσει κρυφά ένα αρχαίο κειμήλιο στο σπίτι τους για να ενοχοποιήσει τον Δημήτρη. Αποκαλύπτει στη συνέχεια στην Άννα ότι όχι αυτός, αλλά ο Ιάσονας είχε σχεδιάσει τα πάντα. Υπόσχεται να βρει αποδεικτικά στοιχεία για την ενοχή του Ιάσονα. Η Άννα ρωτά γιατί θα το έκανε, και ο Αλέκος αναφέρει τον φόβο του από τον ανεξέλεγκτο Ιάσονα και την απειλή που αποτελεί για τον Δημήτρη. Υπόσχεται να βοηθήσει την Άννα να σώσει τον Δημήτρη.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

παγδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ