Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 50 – Ο Ανδρέας απειλεί τον Χατζή

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 50 – Ο εισαγγελέας εκδίδει εντολή για τη σύλληψη του Δημήτρη και τη διενέργεια έρευνας στο σπίτι και στο γραφείο του. Κατά τη μεταφορά του προς το κρατητήριο, συναντιέται με την Άννα στο διάδρομο.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 50 – Ο Ανδρέας απειλεί τον Χατζή

Της εξομολογείται τα γεγονότα και την παρακαλεί να αναλάβει την υπεράσπισή του. Λίγο αργότερα, η Άννα βρίσκεται στο γραφείο του Καρέλλη, απαιτώντας τις καταθέσεις του Αλέκου Χατζή και του πελάτη του. Συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, καθώς οι αστυνομικοί εντόπισαν στο γραφείο του Δημήτρη αποδείξεις μεταφοράς χρημάτων από τον λογαριασμό του σε άλλους. Ζητά άμεσα τα βίντεο των καμερών, καθώς είναι σίγουρη ότι κάποιος το έβαλε εκεί.

Παράλληλα, ο Καρέλλης ενημερώνει τον Ανδρέα ότι εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς συμμετείχε στην επιχείρηση που ισχυρίζεται ο Δημήτρης. Ο Ανδρέας αντιδρά, θυμίζοντας τους προηγούμενες σκευωρίες προς το πρόσωπο του. Και οι δύο είναι σίγουροι πως ο Αλέκος είναι υπεύθυνος. Η Άννα ενημερώνει τον Δημήτρη για το έγγραφο που βρέθηκε στο γραφείο του. “Δεν είμαι ένοχος. Ξέρουμε ποιος παίζει αυτό το παιχνίδι”, της λέει εκείνος, προσπαθώντας να την ηρεμήσει. Παράλληλα, ο Ανδρέας κατηγορεί τον Αλέκο ότι κρύβεται πίσω από όλα. Αυτός το αρνείται κατηγορηματικά.

Ο Ανδρέας τον προειδοποιεί ότι θα τον σκοτώσει αν κατηγορήσει το Δημήτρη. Ο εισαγγελέας βρίσκει ένα αγαλματάκι που ανήκει στον Ιάσονα στο σπίτι του Δημήτρη. Η Άννα συνειδητοποιεί ότι η υπόθεση είναι περίπλοκη. Λίγο αργότερα, βρίσκεται στο κρατητήριο. “Άννα, βρες την αλήθεια και βοήθησέ με”, της λέει ο Δημήτρης. Ο Αλέκος είναι βέβαιος ότι ο γιος του φέρει ευθύνη για τις κατηγορίες κατά του Δημήτρη. Το ρωτά απευθείας, αλλά ο Ιάσονας το αρνείται.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ