Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 47 – Βρίσκουν το πτώμα του Σταύρου

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 47 – Η δολοφονία του Σταύρου σοκάρει όλους. Η ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία είναι η απουσία του πτώματος, που αυξάνει τον πόνο των ανθρώπων του. Στην απελπισία της, η Αγγελική προσπαθεί να διατηρήσει την ελπίδα της ζωντανή. “Πιστεύεις ότι θα είναι ζωντανός;” ρωτά κλαίγοντας την Άννα, η οποία προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 47 – Βρίσκουν το πτώμα του Σταύρου

Ο Δημήτρης ανακρίνει τον αρχηγό της μαφίας που έχουν συλλάβει, προσπαθώντας να μάθει τον τόπο που είναι κρυμμένο το πτώμα. Εκείνος τον ειρωνεύεται, υπογραμμίζοντας την αναπόφευκτη καταστροφή των αγαπημένων του προσώπων. “Τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει πια!” του απαντά με θράσος! Ο Δημήτρης, αναγκασμένος να αντιδράσει, επιτίθεται σε αυτόν. Οι αστυνομικοί τον απομακρύνουν και η Άννα τρέχει να τον συνοδεύσει, κλαίγοντας ακατάπαυστα. Αντίθετα, η Αγγελική αντιμετωπίζει απευθείας τον αρχηγό της μαφίας, απαιτώντας απαντήσεις.

“Πού βρίσκεται ο Σταύρος; Τι του έκανες;” φωνάζει προς αυτόν. “Πέθανε όπως ο γιος μου,” απαντά ψύχραιμα εκείνος. Παράλληλα, ο Καρέλλης ενημερώνει τον Δημήτρη ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και ότι πρέπει να δράσουν αμέσως. Κατόπιν συμφωνούν να συνεργαστούν στην έρευνα. Ο Δημήτρης ειδοποιεί τους δικούς του και την οικογένεια της Άννας να μαζευτούν στο σπίτι του πατέρα του, προστατευόμενοι από την αστυνομία. Πριν από αυτό, όμως, ο Θοδωρής αντιμετωπίζει αντίξοες καταστάσεις στο μαγαζί του.

Η Λίνα, που ενδιαφέρεται για τα πράγματά του, τον προειδοποιεί για πιθανούς κινδύνους. Αγνοώντας τα υπονοούμενά της, ο Θοδωρής προτείνει να φύγει, όμως η προστασία του από εκείνον δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η Αγγελική επισκέπτεται το σπίτι του Σταύρου και τον εντοπίζει θαμμένο στην αυλή, όπως της είχε υποδείξει ο αρχηγός της μαφίας. Ταυτόχρονα, στον Δημήτρη ανακοινώνεται ότι ο φάκελος της υπόθεσης περνά στα χέρια του Καρέλλη, αφού, όσο ασχολείται ο ίδιος, η ζωή του κινδυνεύει.

«Δεν πρόκειται να μείνω άπραγος», προειδοποιεί εκείνος τον Καρέλλη, ο οποίος του δίνει το ελεύθερο να συνεχίσει, αν θέλει, την έρευνά του αλλά κρυφά.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ