Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 46 – Η μαφία καθαρίζει τον Σταύρο

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 46 – Ο Δημήτρης επιστρέφει στην Εισαγγελία και συναντά την Αγγελική, η οποία εκφράζει την έξαλλη ανησυχία της για τον Σταύρο, τον οποίο δεν μπορεί να εντοπίσει πουθενά. “Ελπίζω να έχει μια καλή δικαιολογία,” του λέει εκνευρισμένη.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 46 – Η μαφία καθαρίζει τον Σταύρο

Παράλληλα, ο Ιάσωνας προτείνει στην Άννα να φάνε μαζί, και εκείνη δέχεται. Καθώς συζητούν, της αποκαλύπτει ότι η μητέρα του είχε ακόμη ένα παιδί, το οποίο, όμως, εξαφανίστηκε. Την ίδια στιγμή, η Υβόννη, καθαρίζοντας το δωμάτιό του, βρίσκει ένα φωτογραφικό άλμπουμ και μπαίνει στον πειρασμό να το ανοίξει. Έκπληκτη βλέπει φωτογραφίες με τον Ιάσωνα, τη μητέρα του και ένα ακόμη αγόρι. Ο Δημήτρης τηλεφωνεί στην Άννα, εκείνη του αναφέρει πού βρίσκεται και, λίγο αργότερα, εκνευρισμένος, πηγαίνει να την παίρνει από το εστιατόριο.

“Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι φυσιολογικός, είναι επικίνδυνος,” της φωνάζει και της ζητά να μείνει μακριά από οποιοδήποτε πρόσωπο έχει σχέση με τον Αλέκο Χατζή. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας πηγαίνουν στο σπίτι της Αγγελικής, υποτίθεται για να την επισκεφτούν, αλλά στην πραγματικότητα θέλουν ένα αντικείμενο που να έχει ακουμπήσει ο Σταύρος για να πάρουν DNA και να το συγκρίνουν με αυτό που βρέθηκε στη βιτρίνα. Τα αποτελέσματα βγαίνουν και όλοι παγώνουν. Το χέρι ανήκει στον Σταύρο.

Η Αγγελική φτάνει στο τμήμα και, όταν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, καταρρέει. Την ίδια στιγμή, η Υβόννη ρωτά τον Ιάσωνα μπροστά στον Αλέκο αν έχει αδελφό. Εκείνος της λέει ένα διαφορετικό ψέμα από αυτό που είπε στην Άννα. Ισχυρίζεται πως ο αδελφός του, μετά το θάνατο της μητέρας τους, εξαφανίστηκε από τη ζωή του. Παράλληλα, ο φίλος του Θοδωρή πιάνει τη Λίνα να ψάχνει τα πράγματά του και της δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που ήξερε μέχρι τώρα.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να ανακρίνει ο ίδιος τον αρχηγό της μαφίας που έχουν συλλάβει. Τον ρωτά επίμονα πού βρίσκεται το πτώμα του Σταύρου. Εκείνος δεν απαντά, αλλά τον κατηγορεί για την κατάσταση. “Δεν ήθελα εκείνον, εσένα θέλω! Όλα γίνονται εξαιτίας σου! Το σημείωμα που βρήκατε είναι για σένα. Θα χάσεις όλους όσους αγαπάς,” του λέει με νόημα. Οι εξελίξεις φέρνουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Δημήτρη. Ο Καρέλλης τον αποσύρει από την υπόθεση, ενώ εξαιτίας μιας πλεκτάνης βρίσκεται κατηγορούμενος και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής!

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ