Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 45 – Η Αγγελική σε κίνδυνο

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 45 – Η βοηθός της Εισαγγελίας τρέχει να ξεφύγει από τους άντρες που την καταδιώκουν, προκειμένου να τη σκοτώσουν. Αφού φθάνει αναστατωμένη έξω από το αστυνομικό τμήμα, τυχαία πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο του Δημήτρη.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 45 – Η Αγγελική σε κίνδυνο

Στην απελπισία της, ζητά βοήθεια από αυτόν και την Άννα, αναφέροντας τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει.
Στο μεταξύ, ο Ανδρέας, ο οποίος είχε ήδη αποκτήσει τα αποτελέσματα από το εργαστήριο, βρίσκεται στο σπίτι της με σκοπό να τη συλλάβει. Αντιλαμβανόμενος τον αναστατωμένο χώρο, καταλαβαίνει ότι κάτι σημαντικό έχει συμβεί. Προτού προλάβει να αντιδράσει, μαθαίνει ότι η κοπέλα έχει ήδη ομολογήσει στον Δημήτρη την εμπλοκή της στη δολοφονία του αρραβωνιαστικού της.

Η έκπληξη είναι γενική, καθώς κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Η Άννα, όμως, αντιμετωπίζει έναν παραπάνω λόγο ανησυχίας. Αν η κοπέλα αποκαλύψει ότι με τη βοήθεια του Νίκου θάψανε το πτώμα, τότε κι αυτοί θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Και η ανησυχία της δεν είναι αβάσιμη. Όταν ο Δημήτρης ρωτά για το βάρος του θύματος και μαθαίνει ότι ήταν 92 κιλά, καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορούσε η κοπέλα να το μεταφέρει μόνη της στον τάφο. Τη ρωτά ποιον κρύβει, και η Άννα παγώνει. Ευτυχώς, η κοπέλα δεν προδίδει το μυστικό τους.

Ο Κυριάκος αντικρίζει τη φωτογραφία με το μακάβριο εύρημα που βρέθηκε στη βιτρίνα ενός χρυσοχοείου. Το συναίσθημα που τον επικρατεί είναι της κατάπληξης. Εκείνο που βλέπει είναι ένα ανθρώπινο χέρι, με μια πένα και ένα σημείωμα που αναφέρει: “Με τη σειρά τους όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα…”. Αναγνωρίζει το δαχτυλίδι του Σταύρου και καλεί αμέσως τον Δημήτρη στο γραφείο του. Με τη βοήθεια του Ανδρέα, ξεκινούν έρευνα στο κατάστημα.

Αποκαλύπτεται ότι η πένα ανήκει στην αδελφή του Σταύρου, την Κατερίνα, που βρέθηκε νεκρή σε ένα πηγάδι. Αυτό συνδέει αυτόματα τις δύο υποθέσεις, περιπλέκοντας περαιτέρω τα πράγματα. Αποφασίζουν να μην ενημερώσουν την Άννα και κυρίως την Αγγελική, λόγω της ανησυχίας της για την εξαφάνιση του Σταύρου. Παράλληλα, η Λίνα ακούει τον πατέρα της να μιλά στο τηλέφωνο με την Άννα για ένα πτώμα που έθαψαν, και η πανικόβλητη την πιάνει πανικός.

Κάνει το λάθος να το πει στον Θοδωρή, ο οποίος έχει ξαναπέσει στην παγίδα του λάθους προσώπου. Αυτός είναι ο νεαρός που είχε βοηθήσει στον εντοπισμό της αδελφής του, παρακολουθώντας την οικογένειά του, χωρίς να γνωρίζει ότι συνδέεται με τον Άκη και τα όσα έχουν προηγηθεί. Παρά την προειδοποίηση της Δανάης, ότι κάτι δεν φαίνεται να πηγάζει από τον νεαρό, ο Θοδωρής τον έχει εμπιστευτεί και τον θεωρεί φίλο του. Ωστόσο, δεν γνωρίζει ότι ο νεαρός συνδέεται με τον Άκη και τον Ιάσωνα, το γιο του Αλέκου.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών και αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Αντώνης Καρέλλης, επιστρέφει στην Εισαγγελία.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ