Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 45, 46

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 45, 46 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 …

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 45, 46

Η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη με έντονα συναισθήματα και ανατροπές. Ο Δημήτρης εκπλήσσει την Άννα δηλώνοντας στο δικαστήριο την επιθυμία του να μην προχωρήσουν σε διαζύγιο λόγω της αγάπης του προς αυτήν, ενώ η Άννα είναι έντονα ενοχλημένη από αυτή την αλλαγή πλάνων. Παράλληλα, η Αγγελική ανησυχεί για τον Σταύρο, ο οποίος έχει κλειστεί στον εαυτό του μετά τη δολοφονία του βοηθού του, ενώ μια νεαρή κοπέλα βιώνει τον εφιάλτη της δολοφονίας του δολοφόνου του συντρόφου της και αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Σταύρο. Η Άννα την πείθει να μην παραδοθεί και τη βοηθά να καλύψει το έγκλημα, μια απόφαση που θα οδηγήσει σε περαιτέρω σύγχυση και ένταση όταν το πτώμα ανακαλυφθεί. Ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση, ενώ η προσπάθεια του Στελή να βοηθήσει την Ειρήνη θα φέρει νέες προκλήσεις. Ταυτόχρονα, τα προσωπικά δράματα των χαρακτήρων εντείνονται, με τον Σταύρο να υποβάλλει την παραίτησή του και τον Δημήτρη να ανακαλύπτει περισσότερες πλεκτάνες στον υπόκοσμο της εξουσίας και της απάτης. Οι διαδρομές των χαρακτήρων περιπλέκονται σε ένα δίχτυ εξαπάτησης, αγάπης, και αναζήτησης δικαιοσύνης, με την Άννα να βρίσκεται στο επίκεντρο μιας περίπλοκης συνωμοσίας.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 45

H βοηθός της Εισαγγελίας τρέχει για να ξεφύγει από τους άντρες που την κυνηγούν, για να τη σκοτώσουν. Φτάνει αναστατωμένη έξω από το αστυνομικό τμήμα και πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο του Δημήτρη. «Βοηθήστε με, θέλουν να με σκοτώσουν!», λέει σε αυτόν και στην Άννα. Στο μεταξύ, ο Ανδρέας, ο οποίος έχει πάρει ήδη στα χέρια του τα αποτελέσματα από το εργαστήριο, βρίσκεται ήδη στο σπίτι της με σκοπό να τη συλλάβει. Ο χώρος είναι αναστατωμένος και καταλαβαίνει ότι κάτι έχει συμβεί. Πριν προλάβει να κάνει κάτι, μαθαίνει ότι η κοπέλα ομολόγησε ήδη στον Δημήτρη ότι είναι αυτή που σκότωσε το δολοφόνο του αρραβωνιαστικού της. Όλοι είναι συγκλονισμένοι, αφού δεν περίμεναν ποτέ ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Η Άννα όμως έχει έναν παραπάνω λόγο για να είναι χάλια. Αν η κοπέλα πει ότι μαζί με τον Νίκο τη βοήθησαν να θάψει το πτώμα, θα βρουν κι οι ίδιοι τον μπελά τους. Και δεν έχει άδικο που ανησυχεί. Ο Δημήτρης ρωτά πόσα κιλά ήταν το θύμα και όταν του λένε 92, καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορούσε να τον μεταφέρει μόνη της στον τάφο. «Ποιον καλύπτεις;», τη ρωτά και η Άννα παγώνει. Ευτυχώς, η κοπέλα δεν προδίδει το μυστικό τους.

Ο Κυριάκος παίρνει στα χέρια του τη φωτογραφία με το μακάβριο εύρημα που βρέθηκε στη βιτρίνα ενός χρυσοχοείου. Μόλις τη βλέπει, παγώνει. Πρόκειται για ένα ανθρώπινο χέρι, στο οποίο είναι καρφωμένη μια πένα κι ένα σημείωμα που γράφει: «Με τη σειρά τους όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα…». Είναι σίγουρος ότι το δαχτυλίδι που υπάρχει στο δάχτυλο είναι του Σταύρου κι έτσι καλεί αμέσως στο γραφείο του τον Δημήτρη. Λίγο αργότερα, εκείνος, μαζί με τον Ανδρέα, φτάνουν στο κατάστημα και ξεκινούν την έρευνα. Όπως αποκαλύπτεται, η πένα ανήκει στην αδελφή του Σταύρου, την Κατερίνα, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο πηγάδι. Αυτό συνδέει αυτόματα τις δύο υποθέσεις, μπλέκοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αποφασίζουν να μην πουν τίποτα στην Άννα και κυρίως στην Αγγελική, που είναι πολύ ανήσυχη, λόγω της ανεξήγητης εξαφάνισης του Σταύρου. Παράλληλα, η Λίνα ακούει τον πατέρα της να μιλάει στο τηλέφωνο με την Άννα και να λένε κάτι για ένα πτώμα που έθαψαν και την πιάνει πανικός. Βγάζει το συμπέρασμα ότι σκότωσαν κάποιον άνθρωπο και κάνει το λάθος να το πει στον Θοδωρή, ο οποίος για μία ακόμη φορά έχει εμπιστεύεται το λάθος άτομο. Πρόκειται για το νεαρό που τον βοήθησε να βρει την αδελφή του, ο οποίος εδώ και καιρό παρακολουθεί την οικογένειά του, κάτι βέβαια που ο ίδιος δεν γνωρίζει. Όπως δεν γνωρίζει, επίσης, ότι το πρόσωπο αυτό συνδέεται με τον Άκη και τα όσα έχουν προηγηθεί, αλλά και με τον Ιάσωνα, το γιο του Αλέκου. Παρόλο που η Δανάη του έχει επιστήσει την προσοχή, λέγοντάς του ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δείχνει να κρύβει κάτι, εκείνος τον έχει εμπιστευτεί και τον θεωρεί πια φίλο του. Την ίδια στιγμή, στην Εισαγγελία επιστρέφει ο πρόεδρος της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών και αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Αντώνης Καρέλλης…

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 46

Ο Δημήτρης επιστρέφει στην Εισαγγελία και συναντά την Αγγελική, η οποία είναι έξαλλη με τον Σταύρο, τον οποίο δεν μπορεί να βρει πουθενά. «Ελπίζω να έχει μια καλή δικαιολογία», του λέει εκνευρισμένη. Παράλληλα, ο Ιάσωνας προτείνει στην Άννα να – γευματίσουν μαζί κι εκείνη δέχεται. Καθώς συζητούν, της μιλά για τα παιδικά του χρόνια και 1 της αποκαλύπτει ότι η μητέρα του είχε αποκτήσει ακόμη ένα 1 παιδί, το οποίο, όμως, το πήρε ο πατέρας τους και εξαφανίστηκαν. Την ίδια στιγμή, η Υβόννη, καθώς καθαρίζει το E δωμάτιό του, βρίσκει ένα φωτογραφικό άλμπουμ και μπαίνει στον πειρασμό να το ανοίξει. Έκπληκτη βλέπει πολλές φωτογραφίες με τον – Ιάσωνα, τη μητέρα του κι ένα ακόμη αγόρι. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης τηλεφωνεί στην Άννα, εκείνη του αναφέρει πού βρίσκεται και, λίγο αργότερα, εκνευρισμένος, πηγαίνει και την παίρνει από το εστιατόριο, «Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι φυσιολογικός, είναι επικίνδυνος», της φωνάζει και για μία ακόμη φορά την παρακαλεί να μείνει μακριά από οποιοδήποτε πρόσωπο έχει να κάνει με τον Αλέκο Χατζή.

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας πηγαίνουν στο σπίτι της Αγγελικής τάχα για να την επισκεφτούν. Στην πραγματικότητα. θέλουν να πάρουν κάποιο αντικείμενο που να έχει πιάσει ο Σταύρος, για να πάρουν DNA και να το συγκρίνουν με αυτό του χεριού που βρέθηκε στη βιτρίνα. Τα αποτελέσματα βγαίνουν και όλοι παγώνουν στο τμήμα… Το χέρι αυτό ανήκει στον Σταύρο. Η Αγγελική φτάνει στο τμήμα και, όταν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, καταρρέει. Την ίδια στιγμή, η Υβόννη ρωτά τον Ιάσωνα. μπροστά στον Αλέκο, αν έχει αδελφό. Εκείνος της λέει ένα διαφορετικό ψέμα από αυτό που είπε στην Άννα. Ισχυρίζεται πως ο αδελφός του, μετά το θάνατο της μητέρας τους. εξαφανίστηκε από τη ζωή του. Παράλληλα, ο καινούργιος φίλος του Θοδωρή πιάνει τη Λίνα να ψάχνει τα πράγματά του και της δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που ήξερε μέχρι τώρα… Ο Δημήτρης αποφασίζει να ανακρίνει ο ίδιος τον αρχηγό της μαφίας που έχουν συλλάβει. Τον ρωτά επίμονα πού βρίσκεται το πτώμα του Σταύρου. Εκείνος βέβαια δεν απαντά, τα κάνεις όλα λάθος, εισαγγελέα! Δεν ήθελα εκείνον, εσένα θέλω! Σου είπα από την αρχή να κλείσεις αυτή την υπόθεση. Όλα γίνονται εξαιτίας σου! Το σημείωμα που βρήκατε είναι για σένα. Θα χάσεις όλους όσους αγαπάς, έναν έναντί, του λέει με νόημα. Οι εξελίξεις που ακολουθούν φέρνουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Δημήτρη. Ο Καρέλλης τον βγάζει από την υπόθεση, ενώ εξαιτίας μιας πλεκτάνης που στήνεται εναντίον του, βρίσκεται κατηγορούμενος και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 47, 48

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β’ ΚύκλοςΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠαγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 45Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 46