Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 31, 32

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 31, 32 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 …

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 31, 32

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 31

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Δημήτρης επιλέγει να αποστασιοποιηθεί για λίγο από όλους και από όλα, πηγαίνοντας ένα ταξίδι μόνος του. Η Άννα μένει πια στο γραφείο της κι έχει κόψει κάθε επαφή με την οικογένειά της. Μάταια, η Χρύσα προσπαθεί να την προσεγγίσει. Εκείνη δεν την κοιτάζει ούτε στα μάτια, ενώ αρνείται να φάει τα φαγητά που της στέλνει η μητέρα της. «Έχει δίκιο, καταστρέψαμε τη ζωή της», λέει η Ειρήνη στη Χρύσα, όταν της περιγράφει την κατάσταση. Ένας άγνωστος άντρας έχει αρχίσει να παρακολουθεί τόσο την Άννα και τους δικούς της όσο και την οικογένεια του Δημήτρη. Κανένας, όμως, δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει γίνει η σκιά τους το τελευταίο διάστημα. Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος επιστρέφει στο σπίτι, αφού η Άννα κατάφερε να αλλάξει την ποινή του. Στο εξής θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι και παράλληλα θα κάνει και τη θεραπεία του.

Ο Δημήτρης επιστρέφει από το ταξίδι του την ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας για το διαζύγιο. «Πώς είσαι;», τον ρωτά ο πατέρας του, που τον βλέπει προβληματισμένο. «Το θέμα αυτό έκλεισε για μένα», του απαντά εκείνος. Την ίδια στιγμή, η Υβόννη πηγαίνει στο γραφείο του Αλέκου και του δίνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Ο Ιάσωνας, που ήδη έχει ξεκινήσει να εργάζεται δίπλα του, είναι τελικά γιος του, γεγονός που τον αναγκάζει να τον αποδεχτεί. Παράλληλα, προσπαθεί να βρει στοιχεία για να αθωώσει τον Πάνο Βερβερίδη, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για το φόνο του δημοσιογράφου. Ακόμη κι α Χατζής έχει αρχίσει να πιστεύει ότι ίσως τελικά να έκανε αυτός το φόνο, αφού όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του. Όταν τον ρωτά βέβαια, εκείνος γίνεται έξαλλος κι επιμένει πως όταν μπήκε στο διαμέρισμά του ήταν ήδη νεκρός.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 32

Ο Δημήτρης πηγαίνει στην ακρόαση για το διαζύγιο, η Άννα όμως δεν εμφανίζεται. Έτσι, παίρνουν αναβολή για δύο εβδομάδες. Ο Νίκος αποκαλύπτει στη Χρύσα ότι απολύθηκε από τη δουλειά του και της ζητά να πουλήσουν το σπίτι τους και να του δώσει τα χρήματα για να μπορέσει να περάσει κάποιο διάστημα. Εκείνη αρνείται και του βάζει τις φωνές. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν είναι αυτό το πρόβλημά της. Το σπίτι το έχει ήδη πουλήσει εκείνη κρυφά, τα χρήματα τα έχει δώσει στον Περικλή, ο οποίος της έχει πει ψέματα ότι λείπει ταξίδι και θα της τα δώσει μόλις επιστρέψει, ενώ εκείνος έχει βρει ήδη το νέο του θύμα. Κι ενώ ο Σταύρος και η Αγγελική έχουν βγει για τα ψώνια του γάμου, ο Ανδρέας αναλαμβάνει μια νέα περίεργη υπόθεση. Μια νεαρή κοπέλα που εξαφανίστηκε τη μέρα του γάμου της, βρίσκεται νεκρή μέσα στη θάλασσα. Φαινομενικά μοιάζει με αυτοκτονία. Ειδοποιεί αμέσως την Άννα ότι η οικογένεια της κοπέλας ψάχνει για δικηγόρο κι εκείνη σπεύδει για να πάρει τη δουλειά. Λίγο αργότερα, βρίσκεται απέναντι από τον Δημήτρη, που είναι ο εισαγγελέας της υπόθεσης.

Δημήτρης: Γιατί δεν ήρθες; Άννα: Ήρθα, αλλά εσύ είχες: . φύγει.
Δ.: Σε περιμέναμε 25 λεπτά! Επίσης, δεν έχεις πάρει τα πράγματά σου από το σπίτι. Α: Δεν ήθελα να πάω ενώ δεν ήσουν εκεί.
Δ.: Για να αφήσεις όμως τη βέρα σου και το κολιέ που σου έκανα δώρο στα γενέθλιά σου, πήγες!

Στη συνέχεια, η Άννα πηγαίνει να δει τον Γεράσιμο. Εκείνη την ώρα φεύγουν οι δικοί της, οι οποίοι είχαν πάει να τον επισκεφτούν. Η μητέρα της σοκάρεται όταν περνάει από μπροστά της και δεν της λέει κουβέντα. «Κάνε λίγη υπομονή. Αυτή τη στιγμή είναι πληγωμένη, χρειάζεται χρόνο, αλλά στο τέλος θα σας συγχωρήσει», λέει ο Σπύρος στην Ειρήνη. Στο μεταξύ, η Άννα, αφού τα λέει λίγο με τον Γεράσιμο, πηγαίνει στο σπίτι του Δημήτρη για να πάρει τα πράγματά της. Όταν βλέπει ότι εκείνος τα έχει ήδη μαζέψει και οι βαλίτσες της είναι έτοιμες στο σαλόνι, ξεσπάει. «Βιάζεσαι τόσο πολύ να απαλλαγείς από εμένα;», τον ρωτά. «Σ’ το έκανα πιο εύκολο», της απαντά εκείνος ψυχρά. Οι δυο τους καταλήγουν να τσακώνονται και πάλι. Την επόμενη μέρα, βγαίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή δεν πέθανε από πνιγμό, αλλά από μεγάλη δόση ηρεμιστικών. Αυτό περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Η Άννα περνάει από το γραφείο του Δημήτρη να του αφήσει κάποια έγγραφα και βλέπει στο βίντεο του γάμου ότι καλεσμένος ήταν και ο Περικλής. Πριν προλάβει να αντιδράσει, δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα. «Πες στον άντρα σου να μην τα μπερδέψει περισσότερο τα πράγματα. Η νύφη πέθανε, ο γάμος έληξε! Πες του να πει ότι ήταν αυτοκτονία και να κλείσει την υπόθεση. Μην το τραβήξει, διαφορετικά είστε τελειωμένοι», της λέει ο άγνωστος άντρας. Η Αγγελική έχει περίεργα συμπτώματα και υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι έγκυος. Τηλεφωνεί στην Άννα, η οποία λίγο αργότερα βρίσκεται στο σπίτι της με ένα τεστ εγκυμοσύνης στο χέρι. Η Αγγελική κάνει το τεστ και βγαίνει θετικό Πέφτει στην αγκαλιά της Άννα και ξεσπάσει σε κλάματα. «Φοβάμαι πολύ!», της λέει.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 33, 34

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαΠαγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 31Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 32