Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 30 – Άννα – Δημήτρης χωρίζουν

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 30 – Η σχέση της Άννας και του Δημήτρη έχει χαθεί πλέον σε έναν άχαρο χώρο ανασφάλειας. Κάθε προσπάθεια επανασύνδεσης αποτυγχάνει, με την Άννα να αποφεύγει ακόμα και την τυχαία συνάντηση στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου. Καθώς η υπόθεση της δολοφονίας του Άκη φθάνει στο πρώτο δικαστήριο και όλοι οι εμπλεκόμενοι προφυλακίζονται, η Άννα εκρήγνυται στο γραφείο του Δημήτρη, επικροτώντας τον για την “επιτυχία” του.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 30 – Άννα – Δημήτρης χωρίζουν

“Είσαι ικανοποιημένος; Απέδειξες πόσο δίκαιος και σωστός εισαγγελέας είσαι!”, του λέει ξαφνιασμένα. Οι φωνές αντηχούν στο γραφείο, ανακατεύοντας ανοιχτές πληγές. Παράλληλα, ο Βερβερίδης δίνει κατάθεση στην Αγγελική, υποστηριζόμενος από τον δικηγόρο του, Αλέκο Χατζή. Εξηγεί πως προσπάθησε να εμποδίσει την αιμορραγία του δημοσιογράφου και ότι τα αποτυπώματά του στον τόπο του εγκλήματος οφείλονταν σε αυτήν την προσπάθεια. Αντίστοιχα, η Άννα ανακαλύπτει ότι ο φίλος της, Φαίδωνας, είναι βίαιος προς την οικογένειά του και παραιτείται από δικηγόρος του.

Πηγαίνει στην Αγγελική και της ζητά συγγνώμη για τις προκλήσεις. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει ότι ο δημοσιογράφος που δολοφονήθηκε είχε συνέντευξη με τον Βερβερίδη σχετικά με τον εγγονό του. Στην ενδιάμεση περίοδο, η Άννα συναντά τυχαία τον Χατζή, ο οποίος της κατηγορεί πως επέλεξε να “σκοτώσει” την Άννα που έχει στην καρδιά του. Είναι βραδιά που η Άννα, θυμωμένη αλλά αποφασισμένη, περνά τη νύχτα στο γραφείο, αποφασισμένη να μην μοιράζεται πια τη ζωή της με τον Δημήτρη.

Με όλη την οργή προς τον Δημήτρη, αλλά και προς την οικογένειά της που την οδήγησε σε αυτό το σημείο, η Άννα στέκεται σαν βράχος στο πλευρό τους. Καταφέρνει να τους βγάλει από τη φυλακή μέχρι τη δίκη. Η μέρα της δίκης φτάνει, και η Λίνα, η θεία του Άκη, εμφανίζεται στο δικαστήριο με την υποστήριξη της Άννας. Καταφέρνει να αποδείξει ότι ο Άκης δεν πέθανε από το χτύπημά της. Παρόλο που όλοι χειροκροτούν, η Άννα ξεσπά σε λυγμούς, αντιλαμβανόμενη πως η νίκη αυτή σηματοδοτεί το τέλος του γάμου της με τον Δημήτρη.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ