Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 29 – Ο Γεράσιμος ομολογεί τον φόνο

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 29 Στο αεροδρόμιο, η Άννα και η οικογένειά της αποχαιρετούν με λύπη τη Λίνα, ενώ ο Δημήτρης και ο Ανδρέας φτάνουν εκεί. Η στιγμή γίνεται θλιβερή, καθώς ο Ανδρέας ενημερώνει την Άννα ότι όλοι πρέπει να τον ακολουθήσουν στο αστυνομικό τμήμα. Στο αυτοκίνητο του Δημήτρη, η Άννα του καταλογίζει την προσπάθειά του να φυγαδεύσει τη Λίνα. Κατηγορείται για τη στάση της, αλλά εκείνη υπερασπίζεται την αγάπη της για την ανιψιά της.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 29 – Ο Γεράσιμος ομολογεί τον φόνο

Την ίδια ώρα, ο επιχειρηματίας Πάνος Βερβερίδης βιώνει τον απόλυτο τρόμο όταν βρίσκει τον δημοσιογράφο νεκρό στο σπίτι του. Στον πανικό του, προσπαθεί να καλέσει βοήθεια, αλλά συλλαμβάνεται από την αστυνομία, κατηγορούμενος για τη δολοφονία. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας επιστρέφει στο σπίτι, κατηγορώντας την κόρη του για την απόφασή της να καλέσει την αστυνομία. Κατηγορείται ότι πρόδωσε την οικογένειά του, ενώ οι αλήθειες ξεδιπλώνονται.

Ο Γεράσιμος ομολογεί προκειμένου να προστατέψει τους αγαπημένους του. Η Άννα, παρά τις αντιξοότητες, δίνει εντολή για σιωπή, ενώ η αστυνομία ξεκινά τις έρευνες. Καθώς οι μάρτυρες καταθέτουν, ξαφνικά σβήνουν τα φώτα, και όταν ανάβουν, η Λίνα έχει εξαφανιστεί. Υποψίες πέφτουν πάνω στην Άννα, αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις. Η αναζήτηση για την εξαφανισμένη κοπέλα ξεκινά, και οι υπόλοιποι καταλήγουν στο κρατητήριο.

Ο Σπύρος αποδεικνύεται ο σωτήρας, βοηθώντας τη Λίνα να δραπετεύσει. Στο σπίτι του, η μικρή ανιψιά κρύβεται, ενώ ο Σπύρος έχει διδάξει τη μικρή του κόρη το μυστικό. Στο τέλος, ο Δημήτρης, μετανιωμένος, πηγαίνει στη φυλακή να ζητήσει συγγνώμη από τον παππού του. Οι ζωές τους διαμορφώνονται από αγάπη, προδοσία, και ανάγκη για προστασία, σχεδιάζοντας ένα δράμα που αποτυπώνει την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ