Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 29, 30

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 29, 30 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 …

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 29, 30

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 29

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας φτάνουν στο αεροδρόμιο τη στιγμή που η Άννα και η οικογένειά της αποχαιρετούν τη Λίνα. Η Ειρήνη εκλιπαρεί το γαμπρό της να αφήσει την εγγονή της να φύγει. Ο Ανδρέας, όμως, έρχεται στη δύσκολη θέση να συλλάβει τη Λίνα, ενώ ενημερώνει την Άννα ότι τόσο αυτή όσο και οι δικοί της πρέπει να τον ακολουθήσουν στο αστυνομικό τμήμα. Η Άννα μπαίνει στο αυτοκίνητο του Δημήτρη για να την πάει στο αστυνομικό τμήμα. Εκείνος είναι έξαλλος μαζί της. «Τι νομίζεις ότι κάνεις; Προσπάθησες να φυγαδέψεις τη Λίνα κοιτώντας με στα μάτια;», της φωνάζει. «Ναι, προσπάθησα! Με πίεσες πάρα πολύ, δεν το καταλαβαίνεις; Δεν θέλω να πάει η Λίνα στη φυλακή, αλλά εσύ μιλάς πάντα για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Ο μόνος δρόμος για σένα είναι το σωστό!», του απαντά κλαίγοντας εκείνη, ενώ τον κατηγορεί επειδή πήγε με την αστυνομία στο αεροδρόμιo και όχι μόνος του.

Την ίδια στιγμή, ο επιχειρηματίας Πάνος Βερβερίδης ζει τον απόλυτο τρόμο. Μπαίνει στο σπίτι του δημοσιογράφου και τον βρίσκει μαχαιρωμένο στο έδαφος. Πάνω στον πανικό του προσπαθεί να του δώσει τις πρώτες βοή θείες, αλλά όταν συνειδητοποιεί ότι είναι νεκρός αποφασίζει να φύγει για να μη βρει τον μπελά του. Την ώρα που προσπαθεί να σβήσει τα αποτυπώματά του από όλα τα αντικείμενα που άγγιξε, μπαίνει μέσα η αστυνομία και τον συλλαμβάνει. Έτσι, από το πουθενά βρίσκεται κατηγορούμενος για τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Στο μεταξύ, ο Ανδρέας επιστρέφει στο σπίτι. «Γιατί πρόδωσες την εμπιστοσύνη μου; Γιατί δεν ζήτησες τη βοήθειά μου; Κοίτα που φτάσαμε τώρα κι εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να σε βοηθήσω!», λέει στην κόρη του κι αφού της εξηγεί τι έχει συμβεί, την πηγαίνει κι αυτή στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Γεράσιμος ομολόγησε προ- κειμένου να τους προστατέψει. Αμέσως μετά, πηγαίνει κι αυτός στο αστυνομικό τμήμα. Η Άννα δίνει εντολή σε όλους να μην πουν τίποτα στην κατάθεσή τους. Ξαφνικά, κι ενώ καταθέτουν ένας ένας στον Σταύρο, σβήνουν τα φώτα για κάποια λεπτά και όταν ανάβουν ξανά, η Λίνα είναι εξαφανισμένη! Όλοι υποψιάζονται ότι η Άννα έβαλε το χεράκι της για να συμβεί αυτό, αλλά κανείς δεν έχει αποδείξεις. Η αστυνομία ξεκινά ανθρωποκυνηγητό για να τη βρει και οι υπόλοιποι οδηγούνται στο κρατητήριο. Όπως αποδεικνύεται, εκείνος που βοήθησε τη Λίνα να το σκάσει από το αστυνομικό τμήμα ήταν ο Σπύρος. Ο πατέρας του Δημήτρη συμμερίστηκε την αγωνία της Άννας κι αποφάσισε να τη βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μάλιστα, η ανιψιά της έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι του και ο Σπύρος έχει δασκαλέψει μέχρι και τη μικρή του κόρη να το κρατήσει μυστικό από το μεγάλο της αδελφό. Παράλληλα, ο Δημήτρης πηγαίνει στη φυλακή, στον παππού του, μετανιωμένος που του φέρθηκε τόσο άσχημα, ενώ το μόνο που ήθελε εκείνος ήταν να προστατέψει τη Λίνα. Μόλις τον βλέπει, τον αγκαλιάζει και του ζητά συγγνώμη. «Σου είπα σκληρά λόγια», παραδέχεται. Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 29, 30

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 30

Η Άννα και ο Δημήτρης έχουν χάσει πια κάθε επαφή. Εκείνη του γυρίζει την πλάτη ακόμα κι όταν τον συναντά τυχαία στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου. Όταν μάλιστα γίνεται το πρώτο δικαστήριο κι όλοι οι εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του Άκη κρίνονται προφυλακιστέοι, μπουκάρει έξαλλη στο γραφείο του και του βάζει και πάλι τις φωνές. «Είσαι ευχαριστημένος; Πες μου! Έγινε αυτό που ήθελες, απέδειξες σε όλους πόσο δίκαιος και σωστός εισαγγελέας είσαι!», του λέει. Ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει και πάλι. Την ίδια στιγμή, ο Βερβερίδης δίνει κατάθεση στην Αγγελική, έχοντας στο πλευρό του το δικηγόρο του, Αλέκο Χατζή.

Της εξηγεί ότι προσπάθησε απλά να σταματήσει την αιμορραγία του δημοσιογράφου, γι’ αυτό και υπήρχαν τα αποτυπώματά του στο χώρο του εγκλήματος. Εκείνη, από την πλευρά της, του εξηγεί ότι η κατάστασή του είναι πολύ δύσκολη, αφού υπάρχουν στοιχεία ότι ο λόγος που είχε προσεγγίσει το δημοσιογράφο ήταν για να τον εμποδίσει να γράψει το άρθρο για τον εγγονό του, στο οποίο θα ανέφερε ότι ήταν serial killer. Κι ενώ ο Ανδρέας συγκλονισμένος οδηγεί την κόρη του στη φυλακή, η Άννα μαθαίνει από το βοηθό της ότι ο φίλος της, Φαίδωνας, ήταν βίαιος απέναντι στη γυναίκα του και στην κόρη του και του ανακοινώνει ότι παραιτείται από δικηγόρος του. Παράλληλα, πηγαίνει στην Αγγελική, με την οποία είχε κοντραριστεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση και της ζητά συγγνώμη. Στην Αγγελική πηγαίνει αργότερα και ο Δημήτρης και της αποκαλύπτει ότι ο δημοσιογράφος που δολοφονήθηκε του είχε πάρει συνέντευξη για την υπόθεση του εγγονού του Βερβερίδη.

Την ίδια στιγμή, η Άννα συναντά τυχαία τον Χατζή. «Ήθελα να σκοτώσεις τον Δημήτρη, αλλά εσύ επέλεξες να σκοτώσεις την Άννα που έχει στην καρδιά του. Μου κάνει κι αυτό!», της λέει ειρωνικά. Η Άννα περνάει το βράδυ της στο γραφείο, αφού έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να μένει πια κάτω από την ίδια στέγη με τον Δημήτρη. Όσο θυμωμένη, όμως, είναι με εκείνον, άλλο τόσο είναι και με την οικογένειά της, που με τα μυστικά και τα ψέματά τους την έφτασαν σε αυτό το σημείο. Παρ’ όλα αυτά, στέκεται βράχος στο πλευρό τους και καταφέρνει να τους βγάλει από τη φυλακή μέχρι να γίνει η δίκη. Η μέρα της δίκης φτάνει. Η Λίνα εμφανίζεται στο δικαστήριο, έχοντας την Άννα στο πλευρό της. Η θεία της δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, προκειμένου να αποδείξει ότι ο Άκης δεν πέθανε από το δικό της χτύπημα. Και προς έκπληξη όλων τα καταφέρνει. Όλοι χειροκροτούν μέσα στην αίθουσα, αλλά η Άννα ξεσπάει σε λυγμούς, αφού ξέρει ότι αυτή η νίκη σηματοδοτεί παράλληλα και το τέλος του γάμου της με τον Δημήτρη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 31, 32

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠαγιδευμένοι Β’ Κύκλος ΕπεισόδιοΠαγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 29Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 30Παγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδια