Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 28 – Η Λίνα συλλαμβάνεται

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 28 – Η Άννα εισέρχεται αποφασισμένη στο γραφείο του Αλέκου. “Θυμάσαι τη μέρα που με πήρε η αστυνομία από το γραφείο μου; Μου τα πήρες όλα τότε και την περίμενα αυτή τη στιγμή από εκείνη τη μέρα,” της λέει με ειρωνεία. “Τι θέλεις για να μη μιλήσεις;”, τον ρωτά με αποφασιστικότητα εκείνη.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 28 – Η Λίνα συλλαμβάνεται

“Να σκοτώσεις κάποιον για μένα!” απαντά, έχοντας πλέον την εξουσία, πιέζοντας την Άννα. Της εξηγεί πως αν στείλει το βίντεο στην αστυνομία, η ανιψιά της θα καταλήξει στη φυλακή. Αφού δεν λαμβάνει απάντηση, στέλνει το μήνυμα στον Δημήτρη με παγερή αποφασιστικότητα. “Αν σκοτώσω κάποιον μια μέρα, αυτός θα είσαι εσύ!” φωνάζει η Άννα, ξεσπώντας σε βίαιη επίθεση κατά του Αλέκου. Αυτός σωριάζεται στο πάτωμα, ενώ ο Δημήτρης, παρακολουθώντας το βίντεο, σοκάρεται.

Η πρώτη του σκέψη είναι να το πει στην Άννα, αλλά συνειδητοποιεί πως εκείνη το γνωρίζει ήδη. Τον παρακαλεί να μην καταδώσει την ανιψιά της. “Πώς να το κάνω αυτό; Συνειδητοποιείς τι μου ζητάς; Μπορώ να εξαπατήσω τη δικαιοσύνη;” τη ρωτά, αλλά εκείνη, βλέποντας ότι δεν πρόκειται να την πείσει, τον ενημερώνει πως θα πάει στο πατρικό της για να πάρει τη Λίνα και να την παραδώσει στην αστυνομία. Η ώρα περνάει, η Άννα εξαφανίζεται, και ο Δημήτρης ανησυχεί. Συνειδητοποιεί ότι κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, εκείνη έχει οργανώσει τη φυγή της ανιψιάς της στο εξωτερικό.

Ενημερώνει τον Ανδρέα και τον Σταύρο, και λίγο αργότερα, συλλαμβάνουν τη Λίνα στο αεροδρόμιο, καθώς προσπαθεί να δραπετεύσει. Η διαδικασία αυτή ανατρέπει τα χαρτιά στο παιχνίδι, αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές πτυχές των ψυχολογικών παιχνιδιών και των μυστικών που κρύβονται στο παρασκήνιο. Η δίκαιος οργανισμός αναλαμβάνει να φέρει στο φως την αλήθεια, ανοίγοντας δρόμο για την αντιμετώπιση των εγκληματικών πράξεων και την αποκατάσταση της δικαιοσύνης.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ