Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 27 – Το βίντεο της δολοφονίας καίει την Λίνα

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 27 – Ο Δημήτρης, με αποφασιστικότητα, προωθεί το μήνυμά του προς τον Σταύρο, ζητώντας του να ανακαλύψει τον αποστολέα. Ο Σταύρος, χωρίς δισταγμό, αναζητά τη βοήθεια του Ανδρέα, αποκαλύπτοντας του για τη μυστική έρευνα που πραγματοποιείται με την Άννα πίσω από την πλάτη τους.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 27 – Το βίντεο της δολοφονίας καίει την Λίνα

Σύντομα, οι δύο τους επισκέπτονται τον Γεράσιμο στη φυλακή, παραπέμποντάς τον στο ερώτημα αν η Λίνα ήταν η δολοφόνος του Άκη. Αν και αρνείται επίμονα, η αμηχανία του αποκαλύπτει ότι δεν καταφέρνει να τους πείσει. Η Χρύσα, ενεργώντας αποφασιστικά, παραδίδει στον Περικλή τα χρήματα για το διαβατήριο της Λίνας. Παράλληλα, ο Θοδωρής ανακαλύπτει από τον οδηγό του Αλέκου ότι έχει καταγράψει σε βίντεο τη δολοφονία του Άκη.

Σοκαρισμένος, επικοινωνεί αμέσως με την Άννα. Στα τρίπτυχα αυτά γεγονότα, ο Χατζής τηλεφωνεί στην Άννα, ζητώντας της να επισκεφθεί το γραφείο του για μια συνάντηση. Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, η Λίνα, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει την αλήθεια, εγκαταλείπει το σπίτι της. Στο σημείωμα που αφήνει πίσω για την οικογένειά της, γράφει: “Συγγνώμη, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Θα ομολογήσω τα πάντα!”.

Ο Νίκος, ενώ επιχειρεί πανικόβλητος να την προλάβει, απροσεξία τραυματίζει την Χρύσα που τον ακολουθεί, καταλήγοντας και οι δύο στο νοσοκομείο. Παράλληλα, ο Θοδωρής προλαβαίνει να σταματήσει τη Λίνα λίγο πριν εισέλθει στο αστυνομικό τμήμα, αποτρέποντάς την από το να ομολογήσει τα πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ