Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 25, 26

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 25, 26 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 …

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 25, 26

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 25

H Άννα έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι μπορεί η Η δολοφονία του Άκη να είναι ένα ακόμη από τα σκοτεινά σχέδια του Αλέκου Χατζή. Εμπιστεύεται τις σκέψεις της στον Ανδρέα και συμφωνούν να ψάξουν κρυφά το θέμα. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης της κάνει μια απρόσμενη έκπληξη. Την παίρνει και πηγαίνουν μια εκδρομή οι δυο τους, προκειμένου να ξεχαστούν για λίγο από τα προβλήματα. Η Άννα, παρά τις προσπάθειες του Δημήτρη, δεν είναι καλά. Νιώθει ενοχές που του έχει κρύψει την αλήθεια, ενώ τη στενοχωρεί πολύ και το γεγονός ότι ο Γεράσιμος θα περάσει τις τελευταίες ημέρες της ζωής του στη φυλακή. Ο Σταύρος και η Αγγελική είναι σίγουρα πολύ καλύτερα μετά την πρόταση γάμου.

Πηγαίνουν μάλιστα στην Εισαγγελία πιασμένοι χέρι χέρι και ανακοινώνουν σε όλους ότι αρραβωνιάστηκαν. Ο Σπύρος, από την άλλη, καλείται να δώσει εξηγήσεις στη μικρή του κόρη για τον παππού της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Η Δάφνη, όμως, ανησυχεί και για τον Θοδωρή, ο οποίος έχει φύγει από το σπίτι κι έχει αναλάβει το μπιλιαρδάδικο του Γεράσιμου. Η Χρύσα καταφέρνει να βρει το ποσό που της είπε ο Περικλής ότι χρειάζεται για να μπορέσει να της βγάλει αμέσως διαβατήριο για τη Λίνα. Του τηλεφωνεί για να τον ενημερώσει και εκείνος της προτείνει να συναντηθούν αμέσως για να μην κουβαλάει τόσα χρήματα πάνω της. Εκείνη. παρά τα όσα έχει μάθει γι’ αυτόν, κάνει το λάθος να τον εμπιστευτεί.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 26

Ο Σπύρος τη διαβεβαιώνει πως σίγουρα θα γυρίσει κάποια στιγμή στο σπίτι και θα είναι και πάλι όλοι μαζί. Στο μεταξύ, ο Ανδρέας πηγαίνει στο γραφείο του Χατζή, προκειμένου να πάρει κρυφά δείγμα DNA, ώστε να το συγκρίνει με το αίμα που βρέθηκε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άκης. Ο Αλέκος επιστρέφει στο γραφείο του και τον βρίσκει να τον περιμένει. Έχει ήδη καταφέρει να πάρει αυτό που ήθελε κι έτσι το παίζει άνετος όταν τον ρωτά τι θέλει εκεί. Ανδρέας: Το βράδυ που δολοφονήθηκε ο Άκης πού ήσουν; Αλέκος: Γιατί με ρωτάς: Ανάκριση μου κάνεις; Ανδρέας: Από περιέργεια. Αν ήθελα να σου κάνω ανάκριση, θα σε καλούσα στο τμήμα.

Ο Ανδρέας φεύγει χωρίς να του πει κάτι άλλο κι εκείνος καταλαβαίνει ότι κάτι «μαγειρεύει». Παράλληλα, η Χρύσα έχει αρχίσει να εκνευρίζεται από τη συνεχή παρουσία του Νίκου στο πατρικό της, αλλά η μητέρα της επιμένει ότι η Λίνα τον χρειάζεται στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Τα αποτελέσματα βγαίνουν και ο Ανδρέας τηλεφωνεί στην Άννα και την ενημερώνει ότι το αίμα που υπήρχε στο σημείο όπου βρήκαν το πτώμα του Άκη ανήκει στον Χατζή. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό του. «Ο Άκης δεν δολοφονήθηκε από τον Γεράσιμο αλλά από τη Λίνα», γράφει.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 27, 28

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Παγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠαγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 25Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 26Παγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδια