Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 23 – Η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 23 – Η Υβόννη επισκέπτεται το νέο γραφείο του Αλέκου για να του ανακοινώσει την άφιξη ενός επισκέπτη. Αργότερα, ένας νεαρός φτάνει και παρουσιάζεται στον Αλέκο ως ο γιος του, προκαλώντας την αντίδρασή του. Η αποκάλυψη μιας φωτογραφίας της μητέρας του νεαρού αναγκάζει τον Αλέκο να παραδεχτεί μια παλαιότερη εξωσυζυγική σχέση με την μητέρα του νεαρού, η οποία εργαζόταν στο γραφείο του 29 χρόνια πριν.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 23 – Η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους

Η Υβόννη προτείνει στον Αλέκο να κάνει ένα τεστ DNA, θέτοντας όρους για την αποδοχή του νεαρού ως γιού του και την παροχή εργασίας και κατοικίας. Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι γνωρίζει πως ο Αλέκος δεν είναι άρρωστος, όπως είχε ισχυριστεί. Στη συνέχεια, η Υβόννη παίρνει τον νεαρό για ψώνια, αναπολώντας τις στιγμές με τον δικό της γιο, τον Άγγελο.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας βρίσκονται σε δυσχερή κατάσταση, και καλούν ειδικούς για έρευνα στο χώρο της δολοφονίας. Ο Γεράσιμος παραδέχεται στην Άννα ότι συναντήθηκε με τον Άκη την ημέρα της δολοφονίας του.

Ο Δημήτρης ενημερώνει τον Σταύρο για τις αποδείξεις που έχει συλλέξει και τον προτρέπει να αναλάβει την υπόθεση. Η Άννα οδηγεί τους υπόπτους στο αστυνομικό τμήμα για καταθέσεις. Όλοι εκπλήσσονται ανακαλύπτοντας ότι πέρα από την παρέα των νέων, και άλλοι άνθρωποι είχαν συναντηθεί με τον Άκη. Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 23

Οι ύποπτοι ισχυρίζονται ότι προσπάθησαν να εμποδίσουν τον Άκη από το να φύγει στο εξωτερικό. Η Ειρήνη παραδέχεται ότι τον χτύπησε, αλλά ισχυρίζεται ότι εκείνος ανταπέδωσε με βία πριν την πυροβολήσει και το σκάσει. Η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπιση των υπόπτων, εξηγώντας στον Δημήτρη την ανάγκη για έμπιστο δικηγόρο.

Ο Δημήτρης διαπληκτίζεται με τον Θοδωρή για την αποτυχία ειδοποίησης της αστυνομίας, και η Δανάη δέχεται την απόρριψη από τον Ανδρέα και τον Σπύρο. Η Ειρήνη ανησυχεί για τις ελλιπείς καταθέσεις, ενώ ο Γεράσιμος προσπαθεί να καθησυχάσει την ομάδα, επιμένοντας ότι οι καταθέσεις τους ήταν αληθινές.

Ερωτήματα για συζήτηση: Ποια θα είναι η αντίδραση του Αλέκου μετά το τεστ DNA; Πώς θα επηρεάσει η αποκάλυψη του παρελθόντος τους χαρακτήρες; Θα καταφέρει η Άννα να υπερασπιστεί με επιτυχία τους υπόπτους;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 24, 25, 26

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠαγιδευμένοι Β’ Κύκλος ΕπεισόδιοΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαΠαγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 23