Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 20 – Την ενημερώνει ότι ο φίλος της λέει ψέματα

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 20 – Δημήτρης και Ανδρέας οδηγούν τον άνδρα που ομολόγησε τη δολοφονία του Άκη στη σκηνή του εγκλήματος για να κάνουν αναπαράσταση.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 20 – Την ενημερώνει ότι ο φίλος της λέει ψέματα

Ο άνδρας δείχνει το σημείο όπου ισχυρίζεται ότι χτύπησε το θύμα με πέτρα στο κεφάλι, αλλά αστυνομικοί ανακοινώνουν ότι δεν βρέθηκε αίμα εκεί. Αυτό πείθει τους Δημήτρη και Ανδρέα για την αθωότητα του άνδρα. Παράλληλα, η Άννα εντολίζει τον βοηθό της να συλλέξει στοιχεία για τον Περικλή.

Επιστρέφοντας στην Εισαγγελία, η Άννα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απρόσμενη δυσάρεστη εξέλιξη. Η Αγγελική την ενημερώνει ότι ο φίλος και πελάτης της λέει ψέματα. Η Άννα επιμένει στην αθωότητα του, παρά τη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση με την Αγγελική.

Στο μεταξύ, ο Σταύρος αποφασίζει να παρέμβει, αντιλαμβανόμενος την εκτροχιασμένη κατάσταση. Συγκαλεί μια συνάντηση με την Άννα και την Αγγελική, όπου αποκαλύπτει τα ευρήματα της έρευνας που υποδεικνύουν ένα προμελετημένο έγκλημα, με τον πελάτη της Άννας ως βασικό ύποπτο. Η Άννα όμως επιμένει στην αθωότητά του.

Την ίδια ώρα, η Λίνα ρωτά τη μητέρα της, τη Χρύσα, για τον Περικλή, τον άνθρωπο που φέρεται να πυροβόλησε τον πατέρα της. Η Χρύσα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η Λίνα δεν γνωρίζει τίποτα για τον Περικλή, αν και είναι γνωστός σε όλους τους άλλους.

Ποια είναι η αλήθεια πίσω από την υπόθεση της δολοφονίας; Ποιος είναι πραγματικά ο Περικλής και πώς συνδέεται με την υπόθεση; Η Λίνα θα ανακαλύψει την αλήθεια για τον πατέρα της και τον ρόλο του Περικλή στην ιστορία της οικογένειάς της;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 21, 22

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠαγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 20Παγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδια