Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 17, 18

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 17, 18 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 …

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 17, 18

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 17

Όλοι έχουν μαζευτεί στο σπίτι της Ειρήνης για να γιορτάσουν την επιστροφή των τριών φίλων στα καθήκοντά τους, αφού κατάφεραν να αποδείξουν στον επιθεωρητή ότι οι κατηγορίες του Αλέκου δεν ευσταθούν. Ο Δημήτρης και η Άννα είναι ανακουφισμένοι, όχι όμως και οι δικοί τους, που δείχνουν να μην τους χωρά ο τόπος. Ο Νίκος, μάλιστα, βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο, τραυματισμένος από τη σφαίρα του Άκη και χωρίς ε ιατρική βοήθεια… Η Λίνα είναι χάλια. «Φοβάμαι πολύ! Δεν μπορώ να υποκρίνομαι ότι δεν συμβαίνει τίποτα», λέει στον Θοδωρή, ο οποίος της εξηγεί ότι πρέπει να κρατήσει την ψυχραιμία της, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το μυστικό τους. Κάποια στιγμή φτάνει στο σπίτι και ο Γεράσιμος. Η Ειρήνη τον ρωτά με αγωνία πώς είναι ο Άκης κι εκείνος τη διαβεβαιώνει ότι ζει. Το ίδιο λέει και στον Θοδωρή. Ο Νίκος, από την άλλη, έχει αρχίσει να ανεβάζει πυρετό και η Χρύσα ανησυχεί, αφού αν τον πάνε στο νοσοκομείο θα πρέπει να εξηγήσει ποιος τον πυροβόλησε. Η Άννα αντιλαμβάνεται ότι οι δικοί της έχουν παράξενη συμπεριφορά, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Το επόμενο πρωί, η Χρύσα βρίσκει τον Νίκο σε ακόμη πιο άσχημη κατάσταση. Η πληγή του αιμορραγεί κι εκείνος δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Την ίδια στιγμή, ο Πάνος Βερβερίδης πηγαίνει τον Αλέκο στο καινούργιο του γραφείο. «Θα δουλεύεις μόνο για μένα πια», του λέει, ζητώντας του να μην αφήσει σε ησυχία τον Δημήτρη, την Άννα, τον Σταύρο και τον Ανδρέα.

Ο Δημήτρης πηγαίνει στο πατρικό της Άννας και από καλύπτει στην οικογένειά της ότι ο Άκης βρέθηκε νεκρός σε μια χωματερή. Η Ειρήνη αρχίζει να κλαίει με λυγμούς, όπως και η Λίνα. Η Άννα δεν μπορεί να κατανοήσει την αντί δρασή τους. Την ίδια στιγμή, το μαθαίνει και ο Θοδωρής από τις ειδήσεις και ζητά εξηγήσεις από τον παππού του, επειδή του είπε ψέματα. Ο Αλέκος πάλι έχει ήδη αναλάβει δράση. Πηγαίνει στο σπίτι του Άκη και ζητά από τη μητέρα του να του αναθέσει την υπόθεση, με την υπόσχεση ότι θα στείλει στη φυλακή τον άνθρωπο που σκότωσε το για της. Από τα εργαστήρια της αστυνομίας ενημερώνουν τον Δημήτρη και τον Ανδρέα ότι βρέθηκε πυρίτιδα στο χέρι του Άκη. Στο σημείο όμως που ανακαλύφτηκε το πτώμα του δεν υπήρχε κάποιο όπλο, ούτε ο ίδιος ήταν χτυπημένος από σφαίρα. Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως έχει πεθάνει από ασφυξία, ενώ το αίμα που βρέθηκε πάνω του ανήκει σε άλλο άτομο. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους δύο φίλους και συνεργάτες επιστρέφοντας στο γραφείο. Ο Αλέκος τους περιμένει μαζί με τη μητέρα του Άκη για να τους παραδώσει τη λίστα των υπόπτων, στην οποία υπάρχουν μέσα τα ονόματα του Θοδωρή, της Λίνας, της Δανάης και της Νεφέλης, οι οποίοι είχαν επισκεφτεί τη μητέρα του, προκειμένου να τον βρουν. Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος εξηγεί στην Ειρήνη, τον Θοδωρή, τη Λίνα και τη Δανάη πως όταν μετέφερε τον Άκη στη χωματερή ήταν ήδη νεκρός, αλλά δεν τους το είπε για να μην πανικοβληθούν. Τους διαβεβαιώνει, όμως, ότι επειδή το πτώμα βρέθηκε σε άλλο σημείο από αυτό που έγινε το έγκλημα, θα είναι δύσκολο να τους εντοπίσουν. Στη συνέχεια, όλοι μαζί καταστρέφουν τα αποδεικτικά στοιχεία.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 18

Ένας παλιός φίλος και πελάτης της Άννας ζητά τη βοήθειά της. Όπως της εξηγεί, επέστρεψε στο σπίτι του μετά από επαγγελματικό ταξίδι και βρήκε παντού αίματα, ενώ η γυναίκα του και η κόρη του είναι εξαφανισμένες. Μια ακόμη περίεργη υπόθεση αναζητά απαντήσεις κι εκείνη αναλαμβάνει δράση. Την ίδια υπόθεση, από την πλευρά της Εισαγγελίας, αναλαμβάνει και η Αγγελική. Παρά τη φιλική τους σχέση, οι δύο γυναίκες δεν αργούν να κοντραριστούν. Παράλληλα, ο Θοδωρής, η Λίνα και η Δανάη δίνουν κατάθεση στον Δημήτρη. Από την παρέα όμως λείπει η Νεφέλη, η οποία, όπως του εξηγούν, είναι εξαφανισμένη. Στο μεταξύ, φτάνουν κι άλλα στοιχεία από τα εργαστήρια. Το αίμα που βρέθηκε στα ρούχα του Άκη ανήκει σε άντρα, ενώ οι τρίχες σε γυναίκα.

Ο Νίκος λιποθυμάει και η Ειρήνη, τρομοκρατημένη, τηλεφωνεί στον Γεράσιμο. Εκείνος ζητά από τη Μελίνα, που είναι πρώην νοσοκόμα, να πάει μαζί του για να περιποιηθεί το τραύμα του. Λίγο αργότερα, η Χρύσα πηγαίνει στο φαρμακείο για να του πάρει φάρμακα, χωρίς να γνωρίζει ότι η Άννα την παρακολουθεί. εκείνος βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει και να πάρει το όπλο από τον Θοδωρή, με το οποίο στη συνέχεια πυροβόλησε τον Νίκο. Καθώς προσπαθούσε να φύγει, η Ειρήνη, που δεν ήθελε να μείνει ατιμώρητος, είδε ξαφνικά μπροστά της ένα φτυάρι και χωρίς δεύτερη σκέψη τον χτύπησε με αυτό στο κεφάλι. Στόχος της, βέβαια, ήταν να τον ακινητοποιήσει και όχι να τον σκοτώσει. Η Άννα συναντιέται με την Υβόννη και για μία ακόμη φορά της τονίζει πως κάνει λάθος που πιστεύει τον Αλέκο. «Είμαι 100% σίγουρη ότι δεν είναι άρρωστος, όπως και ότι δωροδόκησε το γιατρό για να του δώσει τη διάγνωση». «Φυσικά και δεν πίστεψα ότι είναι άρρωστος», της απαντά η Υβόννη και της εξηγεί τον πραγματικό λόγο για τον οποίο τον ξαναδέχτηκε στο σπίτι. Όπως έμαθε πρόσφατα, ο Αλέκος έχει έναν ακόμη γιο, τον οποίο είχε κάνει με άλλη γυναίκα. Ο νεαρός επισκέφτηκε την Υβόννη και της αποκάλυψε ότι σκοπεύει να εμφανιστεί στον πατέρα του και να μείνει για ένα διάστημα μαζί του για να γνωριστούν. «Δεν ήθελα να μένει σε αυτό το άθλιο σπίτι. Ήθελα να έχει μια οικογένεια», της λέει. Είναι προφανές πια για την Άννα ότι η Υβόννη έχει αποφασίσει να ξαναφτιάξει μια οικογένεια, βάζοντας το παιδί του Αλέκου στη θέση του γιου της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 19, 20

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β’ ΚύκλοςΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠαγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 17Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 18Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 19Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 20