Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 15, 16

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 15, 16 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 …

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 15, 16

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 15

Μετά την καταγγελία του Αλέκου, ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Ειδικά ο πρώτος, που, από τη μία, έχει να διαχειριστεί τις τύψεις του, επειδή σκότωσε τον Παναγιώτη, και, από την άλλη, τη δυσφήμηση ότι μαζί με τους φίλους και συναδέλφους του προσπαθούν να καλύψουν το έγκλημά του για να μην τιμωρηθεί. Το γεγονός, μάλιστα, ότι η υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας -πάλι με πρωτοβουλία του Αλέκου-, κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο επιθεωρητής από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο φτάνει στην Εισαγγελία και ξεκινά την έρευνα, δηλώνοντάς τους ότι όσο διαρκεί θα βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Ο επιθεωρητής ανακοινώνει ότι θα πάρει απ’ όλους καταθέσεις. Η Άννα, που θεωρεί παράλογη την κατηγορία ότι ο Σταύρος και ο Ανδρέας καλύπτουν τον Δημήτρη, αποφασίζει να του μιλήσει. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας πιάνεται στα χέρια με τον Αλέκο, ο οποίος έστησε όλη αυτή την πλεκτάνη, με στόχο την αποκαθήλωση της παρέας. Ο Δημήτρης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένος να υπερασπιστεί την υπόληψή του. Στο πλευρό τους έχουν όλους τους δικούς τους ανθρώπους. Η οικογένεια της Άννας και η οικογένεια του Δημήτρη αφήνουν πίσω όλα αυτά που τους χωρίζουν κι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τους βοηθήσουν. Ο καθένας αναλαμβάνει και από μια αποστολή. Μάλιστα, η Χρύσα αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Νίκο, ενώ η Ειρήνη για πρώτη φορά δεν είναι επιθετική απέναντι στον Σπύρο. Ο Πάνος Βερβερίδης, από την άλλη, έχει πια μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του: να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του εγγονού του.

Η Αγγελική είναι η μόνη που δεν βρίσκεται στο πλευρό της παρέας, αφού συνεργάζεται με τον επιθεωρητή, ο οποίος της έχει απαγορεύσει να έρχεται σε επαφή μαζί τους, όσο διαρκεί η έρευνα. Την ίδια στιγμή, όμως, εκείνος πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι της θείας του κι εκεί βρίσκεται και ο Πάνος Βερβερίδης. Είναι σύμπτωση, άραγε, αυτό ή μήπως πίσω από αυτή τη σχέση κρύβεται κάτι; Ο Αλέκος, πάλι, ζει τις καλύτερες μέρες του. Από τη μία, έχει στριμώξει την παρέα και νιώθει απίστευτη ικανοποίηση, κι, από την άλλη, έχει εγκατασταθεί στο σπίτι της Υβόννης, η οποία έχει πειστεί ότι είναι σοβαρά άρρωστος. Στο μεταξύ, η έρευνα της παρέας προχωρά και αποφέρει τους πρώτους καρπούς.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 16

Όπως αποδεικνύεται, ο μικρός, που βρέθηκε μισοπεθαμένος στο πηγάδι, σώθηκε επειδή ο Παναγιώτης τον είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο και είχε καταλάβει ότι δεν θυμόταν τίποτα και κυρίως δεν ήξερε ποιος τον είχε απαγάγει. Έτσι, αφού δεν κινδύνευε, αποφάσισε να τον αφήσει να ζήσει. Επιπλέον, βρίσκουν ένα άρθρο που είχε γράψει τρία χρόνια πριν για την περιοχή με το πηγάδι. Το σημαντικότερο, όμως, στοιχείο που θα αποδείξει την αθωότητα του Δημήτρη είναι η σφαίρα, κι αυτή έχει εξαφανιστεί.

Ο Άκης εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στον Αλέκο και του κάνει φασαρία. Του είχε τάξει να του βγάλει πλαστό διαβατήριο και να του δώσει λεφτά για να το σκάσει, αλλά δεν κράτησε το λόγο του, με αποτέλεσμα να ζει πια κυνηγημένος. Παράλληλα, η Χρύσα, που έχει θορυβηθεί μετά την κουβέντα με την αδελφή της, συναντιέται με τον Περικλή και του μιλά ανοιχτά. Εκείνος, όμως, αρνείται να της πει το μυστικό που της κρύβει, με αποτέλεσμα οι υποψίες του Νίκου να επιβεβαιωθούν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η παρέα καταφέρνει να βρει το σπίτι που είχε νοικιάσει ο Παναγιώτης και το μυστικό δωμάτιο, όπου υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που δηλώνουν την ενοχή του. Λίγο μετά βρίσκουν και τη σφαίρα και έτσι αποδεικνύουν στον επιθεωρητή ότι ο Παναγιώτης ήταν ο ψυχοπαθής δολοφόνος και πως ο Δημήτρης αναγκάστηκε να τον πυροβολήσει την ώρα που προσπαθούσε να το σκάσει. Εκείνος, από την πλευρά του, κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, προκειμένου να αποκατασταθεί η φήμη τους και τους δίνει συγχαρητήρια για το έργο τους. Φτάνει, μάλιστα, στο σημείο να τάξει και προαγωγή στον Ανδρέα. Την επόμενη κιόλας μέρα, οι τρεις φίλοι επιστρέφουν και πάλι στην ενεργό δράση.

Ο Αλέκος στέλνει στον Άκη το πλαστό διαβατήριο και τα λεφτά για να μπορέσει να το σκάσει στο εξωτερικό. Την ώρα που πάει να φύγει, εμφανίζονται μπροστά του ο Θοδωρής και τα κορίτσια. Ο Άκης βγάζει όπλο για να τους απειλήσει. Μόνο που αυτή τη φορά ο Θοδωρής είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για αυτή τη συνάντηση. Καταφέρνει να τον ακινητοποιήσει και του βάζει το όπλο στον κρόταφο. Σκοπός του, βέβαια, δεν είναι να τον σκοτώσει, αλλά να τον παραδώσει στη μητέρα της Άννας. Τηλεφωνεί στην Ειρήνη και της ζητά να πάει εκεί για να συναντήσει το δολοφόνο του άντρα της. Λίγο αργότερα, εκείνη φτάνει μαζί με τον Γεράσιμο, τη Χρύσα και τον Νίκο. Η ώρα της κρίσης έχει φτάσει! Ο Άκης πέφτει νεκρός. Την επόμενη μέρα, η αστυνομία βρίσκει το πτώμα του. Ποιος, όμως, ήταν αυτός που πάτησε τελικά τη σκανδάλη; Και τι θα συμβεί όταν αποκαλυφθούν τα πρόσωπα που ήταν μαζί του τις τελευταίες του στιγμές;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 17, 18

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β’ ΚύκλοςΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠαγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 15Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 16Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 17Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 18