Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 13: Eχει παρουσιάσει τον Παναγιώτη σαν φίλο

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 13: Ο διοικητής της αστυνομίας ανακαλύπτει ότι ο Δημήτρης και ο Ανδρέας έχουν στα χέρια τους αποδεικτικά στοιχεία που ενοχοποιούν τον Παναγιώτη ως τον ψυχοπαθή δολοφόνο και προετοιμάζονται να τον συλλάβουν. Αμέσως ειδοποιεί τον Αλέκο για την εξέλιξη αυτή. Ο παππούς του Παναγιώτη, ανίκανος να βρει τον εγγονό του, ζητά από τον Σπύρο να τον ενημερώσει. Ωστόσο, όταν ο Σπύρος φτάνει στο δωμάτιο του Παναγιώτη, αυτός έχει ήδη ακούσει τα μηνύματα και βρίσκεται σε κατάσταση πανικού.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 13: Eχει παρουσιάσει τον Παναγιώτη σαν φίλο

Ο Παναγιώτης επιτίθεται απροσδόκητα στον Σπύρο, του αρπάζει το όπλο και δραπετεύει, αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να αποφύγει τη σύλληψη. Συνειδητοποιεί όμως ότι ο Ανδρέας και ο Δημήτρης έχουν ήδη φτάσει στην έπαυλη για να τον συλλάβουν. Σε μια τελευταία προσπάθεια να διαφύγει, πυροβολεί τον Ανδρέα, ο οποίος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ο Δημήτρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον τραυματισμένο φίλο του και τον δραπετεύοντα Παναγιώτη. Χωρίς δισταγμό, παίρνει το όπλο του Ανδρέα και πυροβολεί τον Παναγιώτη στο πόδι. Ο Σπύρος, ανακτώντας τις αισθήσεις του, φτάνει στο σημείο και ο Δημήτρης του ζητά να μείνει δίπλα στον Ανδρέα και να καλέσει ασθενοφόρο. Ο Δημήτρης τρέχει προς τον Παναγιώτη, θυμάται την αιμοφιλία του και του δένει το πόδι με τη ζώνη του, λέγοντάς του ότι θα επιβιώσει. Ο Παναγιώτης, απελπισμένος, αναφέρει την αιμοφιλία του και λιποθυμά.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να μην περιμένει το ασθενοφόρο και μεταφέρει μόνος του τον Παναγιώτη στο νοσοκομείο. Αργότερα, ο Ανδρέας μεταφέρεται επίσης στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένος. Οι γιατροί ενημερώνουν ότι και οι δύο δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Η Άννα μαθαίνει τα νέα και βιάζεται προς το νοσοκομείο.

Ο Πάνος Βερβερίδης φτάνει επίσης στο νοσοκομείο και, μαθαίνοντας τα γεγονότα, προειδοποιεί τον Δημήτρη να προσευχηθεί για τη ζωή του Παναγιώτη. Καθώς ο Ανδρέας εισέρχεται στο χειρουργείο, ο γιατρός ανακοινώνει τον θάνατο του Παναγιώτη. Ο Πάνος Βερβερίδης επιτίθεται λεκτικά στον Δημήτρη, κατηγορώντας τον για τον θάνατο του εγγονού του. Ο Σταύρος αντιδρά, υπενθυμίζοντας ότι ο εγγονός του σκότωσε την αδελφή του.

Ο Πάνος επιμένει στην αθωότητα του εγγονού του, ενώ ο Δημήτρης καταρρέει υπό το βάρος της ενοχής. Η Άννα, βλέποντας τον Δημήτρη σε αυτή την κατάσταση, πλησιάζει τον Σπύρο και τον παρακαλεί να βοηθήσει τον γιο του. Ο πατέρας του Δημήτρη είναι ο μόνος που καταφέρνει να τον ηρεμήσει. Η Δανάη, ανήσυχη για τον πατέρα της, κατηγορεί τον Θοδωρή για την παρουσίαση του Παναγιώτη ως φίλου τους.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιΒ’ Κύκλοςοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠαγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 13Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι