Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 11, 12

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 11, 12 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 …

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 11, 12

Ο Αλέκος και ο Παναγιώτης ανταλλάσσουν βαριές κατηγορίες για δολοφονίες και μυστικά. Ο Δημήτρης ανακαλύπτει μια αντίφαση στα λεγόμενα του Παναγιώτη και είναι αποφασισμένος να τον εξαπολύσει ως δολοφόνο. Με τη βοήθεια των φίλων του, ξεκινούν την αναζήτηση αποδεικτικών στοιχείων. Σε άλλο επίπεδο, ο Νίκος προειδοποιεί τη Χρύσα για τον Περικλή, τον οποίο θεωρεί επικίνδυνο, όμως η τελευταία δεν είναι διατεθειμένη να τον πιστέψει χωρίς αποδείξεις. Ταυτόχρονα, η Λίνα αγωνίζεται με τα συναισθήματά της για τον Θοδωρή, με τη Δανάη να την παροτρύνει να τολμήσει και να εκφράσει την αγάπη της, υποστηρίζοντας ότι κι εκείνος την αγαπά. Τα μυστικά, οι ψέματα και οι αποκαλύψεις πλέκονται, δημιουργώντας ένα δίκτυο συναισθημάτων και κινδύνων.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 11 | 06/11/23

Ο Αλέκος βγαίνει για φαγητό με τον Βερβερίδη και τον εγγονό του. Κάποια στιγμή που μένουν οι δυο τους, μιλά ανοιχτά στον Παναγιώτη. «Η θεωρία του Δημήτρη είναι απολύτως σωστή, έτσι; Εσύ είσαι ο δολοφόνος κι εσύ έχεις σκοτώσει και την οικογένειά σου», του λέει, κοιτώντας τον στα μάτια. Εκείνος αρχικά το αρνείται, αλλά στη συνέχεια αναγκάζεται να το παραδεχτεί, ζητώντας του να μην το πει στον παππού του. Του αποκαλύπτει μάλιστα ότι αναγκάστηκε να πάει στο υπόγειο και να κάνει κι αυτός το θύμα, όταν κατάλαβε ότι η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του. «Είσαι ο μεγαλύτερος ψυχοπαθής που έχω συναντήσει στη ζωή μου», του λέει ο Αλέκος. Ο Δημήτρης βλέπει και ξαναβλέπει την κατάθεση του Παναγιώτη, με την ελπίδα να βρει κάτι που να μπορέσει να δέσει την υπόθεση. Και τα καταφέρνει, αφού παρατηρεί ότι ο αστυνομικός που του πήγε κάποια στιγμή νερό είχε αιμορραγία στη μύτη και ο Παναγιώτης δεν αντέδρασε, παρόλο που στην Άννα είχε πει πως έχει αιμοφοβία. Λίγο μετά, αποφασίζει να πάει στην έπαυλη του Βερβερίδη, προκειμένου να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παναγιώτη. Όταν του αναφέρει ό,τι είδε στο βίντεο, εκείνος αρνείται ότι είχε δηλώ στα αιμοφοβικός στην Άννα και προσπαθεί να τον βγάλει τρελό. «Θα αποδείξω ότι εσύ είσαι ο δολοφόνος. Την επόμενη φορά που θα έρθω, θα αφήσεις αυτό το σπίτι για πάντα», του απαντά εκνευρισμένος ο Δημήτρης και φεύγει. Στη συνέχεια, δείχνει το βίντεο στον Σταύρο, στον Ανδρέα, στην Άννα και στην Αγγελική, οι οποίοι συμφωνούν με τη θεωρία του. Έτσι, ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να βρουν ενοχοποιητικά στοιχεία για να τον στείλουν στη φυλακή.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 12 | 07/11/23

Ο Νίκος, από την άλλη, προσπαθεί να πείσει τη Χρύσα να σταματήσει να βγαίνει με τον Περικλή, γιατί δεν είναι αυτός που της παρουσιάστηκε. Εκείνη θεωρεί ότι το κάνει από ζήλια και τσακώνεται άσχημα μαζί του. Έτσι, ο Νίκος παρακαλεί την Άννα να κάνει κάτι για να προστατέψει την αδελφή της. Εκείνη λίγο αργότερα μιλά με τη Χρύσα και τη διαβεβαιώνει πως έκανε κι αυτή έρευνα για τον Περικλή και όσα ισχυρίζεται ο Νίκος είναι αλήθεια. Θορυβημένη η Χρύσα, αποφασίζει να τον αιφνιδιάσει. Την επόμενη μέρα, τηλεφωνεί στον Περικλή και του ανακοινώνει ότι θα περάσει από το νοσοκομείο να τον δει. Εκείνος βρίσκει μια δικαιολογία, προκειμένου να την αποτρέψει, βάζοντάς τη σε υποψίες. Η Λίνα είναι ερωτευμένη με τον Θοδωρή, αλλά φοβάται να εκδηλώσει τα αισθήματα της, αφού θεωρεί ότι αυτός τη βλέπει μόνο ως φίλη. Η Δανάη όμως έχει άλλη άποψη. Πιστεύει ότι κι αυτός είναι ερωτευμένος μαζί της και την προτρέπει να του ανοιχτεί. Και δεν έχει άδικο. Δεν θα αργήσει να φτάσει η στιγμή που θα τους δούμε ζευγάρι!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 13, 14

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β’ ΚύκλοςΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠαγιδευμένοι Β’ Κύκλος 06/11/23Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος 07/11/23Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 11Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 12Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 13Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 14