Παγιδευμένοι – Τρώει σφαίρα και υποκύπτει στα τραύματα του

Παγιδευμένοι – Ο διοικητής της αστυνομίας μαθαίνει ότι ο Δημήτρης και ο Ανδρέας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να αποδείξουν ότι ο Παναγιώτης είναι ο ψυχοπαθής δολοφόνος και ετοιμάζονται να τον συλλάβουν. Αμέσως ενημερώνει τον Αλέκο. Ωστόσο, ο παππούς του Παναγιώτη δεν μπορεί να τον ενημερώσει καθώς δεν μπορεί να τον εντοπίσει, οπότε ζητά από τον Σπύρο να αναλάβει αυτό το καθήκον.

Παγιδευμένοι – Τρώει σφαίρα και υποκύπτει στα τραύματα του

Όταν ο Σπύρος φτάνει στο δωμάτιο του Παναγιώτη, ανακαλύπτει πως ο δράστης έχει ήδη πληροφορηθεί τα μηνύματα που άφησε ο παππούς του, και έχει πέσει σε πανικό. Στη συνέχεια, επιτίθεται πίσω από τον Σπύρο, του αρπάζει το όπλο και αποφεύγει την σύλληψη. Ο Παναγιώτης αποφασίζει ότι πρέπει να κάνει τα πάντα για να μην τον συλλάβουν, αλλά συνειδητοποιεί ότι ο χρόνος πιέζει, καθώς ο Δημήτρης και ο Ανδρέας βρίσκονται ήδη κοντά στην έπαυλη με σκοπό να τον συλλάβουν.

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ξεφύγει, ο Παναγιώτης αναλαμβάνει μια τελευταία προσπάθεια, αλλά δεν καταφέρνει να τους αποφύγει. Πληγωμένος από την απελπισία, πυροβολεί τον Ανδρέα, ο οποίος καταρρέει αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο Δημήτρης βρίσκεται ξαφνικά ανάμεσα στο να προσπαθεί να σώσει τον φίλο του και στο να σταθεί αντιμέτωπος με τον Παναγιώτη, που προσπαθεί να διαφύγει. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αποσπά το όπλο του Ανδρέα και πυροβολεί τον Παναγιώτη στο πόδι.

Στο μεταξύ, ο Σπύρος ανακτά τις αισθήσεις του και φτάνει στο σημείο. Ο Δημήτρης τον παρακαλεί να μείνει δίπλα στον Ανδρέα και να καλέσει ασθενοφόρο, ενώ ο ίδιος τρέχει δίπλα στον Παναγιώτη. Ξαφνικά, συνειδητοποιεί ότι έχει αιμοφιλία, μια γενετική διαταραχή που επηρεάζει τον μηχανισμό πήξης του αίματος. Η αγωνία τον κατακλύζει καθώς ξέρει ότι αυτό μπορεί να τον οδηγήσει στον θάνατο. Ωστόσο, αφαιρεί τη ζώνη του και δένει το πόδι του Παναγιώτη, διαβεβαιώνοντας τον ότι θα τον σώσει. Ο Παναγιώτης, απελπισμένος, απαντά: “Θα πεθάνω γιατί έχω αιμοφιλία. Τελικά, εισαγγελέα, είχες δίκιο, όλοι μπορούν να γίνουν δολοφόνοι! Ακόμα κι εσύ.” και στη συνέχεια, λιποθυμαεί.

Ο Δημήτρης, αντιμετωπίζοντας την επείγουσα κατάσταση, αποφασίζει να μην περιμένει το ασθενοφόρο και να πάει με το δικό του αυτοκίνητο τον Παναγιώτη στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, μεταφέρουν εκεί και τον Ανδρέα, που έχει υποστεί σοβαρά τραύματα. Οι γιατροί τους ενημερώνουν ότι και οι δύο αγωνίζονται για τη ζωή τους. Η Άννα, μαθαίνοντας τα νέα, βιαστικά τρέχει στο νοσοκομείο. Σύντομα, φτάνει εκεί και ο Πάνος Βερβερίδης. Όταν τον ενημερώνουν για το τι συνέβη, πλησιάζει τον Δημήτρη και τον προειδοποιεί: “Προσευχήσου να μην πεθάνει!”.

Καθώς ο Ανδρέας εισέρχεται στο χειρουργείο, ο γιατρός τους ενημερώνει ότι ο Παναγιώτης πέθανε. Ο Πάνος Βερβερίδης εκρήγνυται και επιτίθεται στον Δημήτρη: “Σκότωσες τον εγγονό μου! Ήταν αθώος! Ήταν ό,τι είχα στη ζωή μου, ήταν η οικογένειά μου!”, φωνάζοντας με οργή. Ο Σταύρος παρεμβαίνει: “Ο εγγονός σου σκότωσε την αδελφή μου!”, του απαντά. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας όμως επιμένει: “Ήταν αθώος και θα το αποδείξω!”.

Ο Δημήτρης καταρρέει. “Σκότωσα άνθρωπο!”, λέει, κλαίγοντας. Η Άννα, που δεν μπορεί να τον δει να υποφέρει, πλησιάζει τον Σπύρο. “Ο Δημήτρης σας χρειάζεται. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι”, του λέει. Ο πατέρας του Δημήτρη είναι ο μόνος που καταφέρνει να ηρεμήσει τον Δημήτρη, ο οποίος υποφέρει από τις τύψεις του. Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται και η Δανάη, που ανησυχεί για τον πατέρα της. Κατηγορεί μάλιστα τον Θοδωρή, επειδή τους έχει παρουσιάσει τον Παναγιώτη σαν φίλο τους.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι