Παγιδευμένοι – Τον φυτεύουν στην αυλή του σπιτιού του

Παγιδευμένοι – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας κόψουν την ανάσα. Ο Δημήτρης καλεί όλη την οικογένεια στο σπίτι του πατέρα του, αντιλαμβανόμενος ότι όλοι απειλούνται.

Παγιδευμένοι – Τον φυτεύουν στην αυλή του σπιτιού του

Η αστυνομία περιφρουρεί το σπίτι, καθιστώντας το ασφαλές καταφύγιο. Πριν φύγει από το μαγαζί, ο Θοδωρής ενημερώνεται ότι ο άνθρωπος που τον φιλοξενεί αποφάσισε να φύγει, καθώς εντόπισε τη Λίνα να ψάχνει τα πράγματά του. Παρόλο που ο Θοδωρής του υπενθυμίζει ότι εκείνος του άνοιξε την πόρτα και μπορεί να την κλείσει, αρνείται να τον ακολουθήσει. Αδυνατεί να καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη του. Αυτός που πίστευε ότι τον βοήθησε στην αναζήτηση της αδελφής του, στην πραγματικότητα είναι βαλτός απο τον Ιάσωνα, γιου του Αλέκου, ο οποίος δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Η Αγγελική ακολουθεί τις οδηγίες του αρχηγού της μαφίας και βρίσκει τον Σταύρο θαμμένο στην αυλή του σπιτιού του. Παράλληλα, ο Δημήτρης μαθαίνει ότι ο φάκελος της υπόθεσης μεταφέρεται στα χέρια του Καρέλλη, καθώς η ίδια του η ζωή κινδυνεύει ενώ είναι ασχολημένος. Προειδοποιεί τον Καρέλλη ότι δεν θα παραμείνει αδρανής, αλλά αυτός του παρέχει την επιλογή να συνεχίσει την έρευνα του, ανάλογα με την επιθυμία του, υπό κρυφή κράτηση.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ