Παγιδευμένοι – Το τέλος του Γεράσιμου πλησιάζει

Παγιδευμένοι – Η σειρά αναπτύσσεται εντυπωσιακά, καθώς ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στον Θοδωρή ένα συγκλονιστικό μυστικό. Οι λέξεις του χτίζουν ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, αφού μιλάει ανοιχτά, επιτρέποντας στο θέατρο να αποκαλύψει την πολυπλοκότητα της ιστορίας.

Παγιδευμένοι – Το τέλος του Γεράσιμου πλησιάζει

Ο Σπύρος, μάθει την αλήθεια για το παιδί της Μελίνας και, σύμφωνα με το περιοδικό “Τηλεθεατής”, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη Μελίνα. Τη ρωτάει με αποφασιστικότητα: “Γιατί μας είπες ψέματα; Αυτό το παιδί δεν είναι δικό σου.” Καταλαβαίνει ότι της έχει αφαιρεθεί η εμπιστοσύνη, αφού την εμπιστεύτηκαν, ενώ εκείνη τους προδίδει με ψέματα. Ακολούθως, ο Σπύρος αντιμετωπίζει τον Γεράσιμο, που αποκαλύπτει τη συγκλονιστική ιστορία πίσω από το παιδί.

Του εξηγεί πώς το παιδί έχει βιώσει τον θάνατο των γονιών του, με τον ίδιο τον Γεράσιμο να έχει επιβάλει το ρόλο του πατέρα. Αποφασίζει να το φέρει κοντά στην οικογένειά του, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τον Σπύρο. Ο Σπύρος, εκρήγνυται από οργή, κατηγορεί τον πατέρα του ότι τους κορόιδεψε, αναφερόμενος στην επιθυμία του Γεράσιμου να ξεπλύνει τα “ματωμένα χέρια” του στο σπίτι τους. Απαιτεί να φύγει, αφήνοντας τον Γεράσιμο με ανάμεικτα συναισθήματα.

Καθώς ο Γεράσιμος αποχωρεί, ο Θοδωρής τον ακολουθεί και λαμβάνει ένα άλλο ξαφνικό χτύπημα. Ο παππούς του παραδέχεται ότι ήλθε για το παιδί, αλλά έμεινε για αυτόν. Αποκαλύπτει την προσωπική του μάχη με την ασθένεια και πώς ο Γεράσιμος του έδωσε ελπίδα και ζωή. Τώρα, όμως, αναγνωρίζει ότι ο χρόνος του πλησιάζει στο τέλος του. Ο Θοδωρής τον ακούει σοκαρισμένος, ενώ ο Γεράσιμος τον συμβουλεύει να μην γίνει σαν και εκείνον.

«Δεν θέλω να γίνεις σαν κα εμένα. Η οικογένεια είναι η μόνη αλήθεια, όλα τα άλλα είναι ψέματα» και συνεχίζει λέγοντας του να μην στεναχωρήσει τη Λίνα και να την εκτιμά και τότε ο Θοδωρής φοβούμενος το τέλος του παππού του πέφτει στην αγκαλιά του κλαίγοντας.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι