Παγιδευμένοι – Θέλω να γεράσω μαζί σου

Παγιδευμένοι – Ο Σταύρος, αντιμέτωπος με το δύσκολο καθήκον να καταλάβει τα συναισθήματα της Αγγελικής, αποφασίζει να αναζητήσει βοήθεια από έναν ειδικό, τον Ανδρέα. Παραμένοντας αποφασισμένος, σχεδιάζει να κάνει μια πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Ωστόσο, για τον ίδιο, αυτή είναι μια πρόκληση.

Παγιδευμένοι – Θέλω να γεράσω μαζί σου

Μετά από μια κουραστική μέρα, η Αγγελική επιστρέφει στο σπίτι της για να βρει τριαντάφυλλα και αναμμένα κεριά. Ο Σταύρος, εμφανίζεται και την αγκαλιάζει, εκφράζοντας την επιθυμία του να τη γνωρίσει καλύτερα. Της λέει: “Έχεις δίκιο, δεν γνωριζόμαστε καλά, αλλά θέλω να σε μάθω. Ενδιαφέρομαι για σένα και για ό,τι σε αφορά. Δεν ξέρω πότε θα σου περάσει η θυμωμένη διάθεση. Δεν ξέρω ποια είναι τα αγαπημένα σου λουλούδια και ποιες ταινίες σου αρέσουν. Η Αγγελική, συγκινημένη, δακρύζει. Ο Σταύρος την παρηγορεί, προσπαθώντας να της δείξει την αληθινή του πρόθεση. “Συγγνώμη, έχω άγχος. Αναρωτιέμαι ποια είσαι.

Θέλω να το ανακαλύψω”, της λέει. Στη συνέχεια, της ανοίγει ένα κουτάκι και της προσφέρει το μονόπετρο. “Δεν μπορώ να υποσχεθώ πάντα ευτυχία, αλλά αν το θέλεις κι εσύ, θέλω να γεράσω μαζί σου.” Η Αγγελική, συγκινημένη από την πρόταση, τον φιλάει και απαντά: “Ναι, θέλω να γεράσω μαζί σου.” Έτσι, ο Σταύρος και η Αγγελική ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αφιερώνοντας τον εαυτό τους σε μια σχέση γεμάτη αγάπη, ανοχή και κατανόηση.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ