Παγιδευμένοι – Σταύρος – Σπύρος δίνουν μάχη για την ζωή τους

Παγιδευμένοι – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να αποτελέσουν έναν πραγματικό ξεσηκωμό στην επιφάνεια του τρέχοντος σεναρίου. Σε μια στιγμή αγωνίας, ο Σταύρος και ο Σπύρος μεταφέρονται στο νοσοκομείο, είναι αιμόφυρτοι, μετά από μια βόμβα που σκάει προκαλώντας χάος και πανικό.

Παγιδευμένοι – Σταύρος – Σπύρος δίνουν μάχη για την ζωή τους

Ο Δημήτρης, ευτυχώς, δεν βρίσκεται στο αυτοκίνητο κατά την έκρηξη, αλλά παρακολουθεί το περιστατικό από το παράθυρο, με την καρδιά του να χτυπάει με ανησυχία. Τρέχει πανικόβλητος προς το προαύλιο, φωνάζοντας. Η Αγγελική και η Άννα τρέχουν και αυτές προς τον Σταύρο και τον Σπύρο, με την Αγγελική να τρέμει για τον σύντροφό της. Οι δύο άνδρες βρίσκονται στο έδαφος, με κλειστά τα μάτια, φαίνεται πως έχουν χάσει τις αισθήσεις τους, προκαλώντας ακόμα περισσότερη αγωνία.

Στη συνέχεια, μεταφέρονται στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Στο πλευρό τους είναι πάντα ο Δημήτρης, η Άννα, ο Ανδρέας και η Αγγελική, περνώντας στιγμές μεγάλης αγωνίας. Λίγες ώρες αργότερα, οι ειδήσεις είναι ευχάριστες. Κανένας από τους δύο δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Μετά την απαραίτητη φροντίδα, εξέρχονται από το νοσοκομείο. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας, ανακουφισμένοι που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν χειρότερα, αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν την ταυτότητα του επιτιθέμενου και τον λόγο πίσω από αυτήν την επίθεση.

Ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος πίσω από την έκρηξη; Τι μυστικά κρύβονται πίσω από αυτό το αναπάντεχο συμβάν; Ποιος ήταν ο δράστης που προκάλεσε το χάος; Και πώς θα επηρεάσει αυτό τη ζωή των χαρακτήρων και την εξέλιξη της ιστορίας; Οι αγωνιώδεις στιγμές στο νοσοκομείο θα αποκαλύψουν περισσότερα μυστικά ή θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή των ηρώων; Καθώς αναμένουμε απαντήσεις, οι ερωτήσεις πολλαπλασιάζονται, προσφέροντας μια προκλητική προοπτική για τη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ