ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Ζητά τη βοήθειά του την κρίσιμη ώρα!

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Νέες προσθήκες αρχίζουν να δένουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση και να περιπλέκουν της σχέσης των ηρώων. Ο Θοδωρής βγαίνει από τη φυλακή, εκείνοι παντρεύονται, αλλά η δολοφονία του Κοσμά περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Ο Δημήτρης και η Άννα ανακαλύπτουν ότι ο Άγγελος σκότωσε τη Μυρτώ κι αναζητούν στοιχεία για να δέσουν το κατηγορητήριο. Προσπαθεί να ξεφύγει και ο Κοσμάς πάνω στην πάλη πέφτει νεκρός. Η Άννα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη του Δημήτρη. Ο καλύτερός της φίλος και συνεργάτης της, ο Άγγελος, είναι ο δολοφόνος της αδελφής της. Τα στοιχεία, όμως, που έχουν στα χέρια τους, δεν επαρκούν κι έτσι ξεκινούν ένα νέο αγώνα δρόμου, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Ζητά τη βοήθειά του την κρίσιμη ώρα!

Ο Δημήτρης, κρυφά από τον πατέρα του, επισκέπτεται τον παππού του, Γεράσιμο, στη φυλακή και ζητά τη βοήθειά του. Ο Γεράσιμος είναι ο πατέρας του Σπύρου, χρόνια απομακρυσμένος και χωρίς καμία επαφή με την οικογένειά του. Γεννήθηκε στην Κεφαλλονιά, αλλά όταν ήταν ακόμη μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία. Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, ενώ ήταν φυγάς και είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά του. Αφού πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ Πειραιά και Κεφαλλονιάς, συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε.

Ο Γεράσιμος, όμως, πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να γνωρίζει και να ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον υπόκοσμο της περιοχής. Μήπως ήρθε η ώρα να επέμβει και να βοηθήσει την οικογένειά του με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει καλύτερα; Ο Γεράσιμος θα φέρει τις μεγαλύτερες ανατροπές από όσες υπάρχουν ήδη μέχρι τώρα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoiler