ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Το τέλος του Δημήτρη και της Άννας!

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Την ώρα που ο Δημήτρης ψάχνει να βρει εναγωνίως αποδείξεις για την αθωότητα της αγαπημένης του, ο Αλέκος κρατά στα χέρια του ένα έγγραφο που αποτελεί το δυνατό του χαρτί.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Το τέλος του Δημήτρη και της Άννας!

Ο Δημήτρης πηγαίνει να δει την Αννα στο επισκεπτήριο. Ανοίγει η πόρτα κι εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του κλαίγοντας. Εκείνος με τη σειρά του δεν την αφήνει από τα χέρια του. Την ίδια στιγμή η Αννα θυμάται ότι πήγαιναν με τον Αγγελο για σκοποβολή και πως ήταν και πολύ καλή.

Ο Αλέκος στο μεταξύ είναι σαν αγρίμι. Ψάχνει το οτιδήποτε για να βάλει μια για πάντα την Άννα στη φυλακή. Ο βοηθός του φτάνει με ένα έγγραφο, καθώς στο έγγραφο αυτό αναφέρεται ότι η Άννα έκανε σκοποβολή για δύο χρόνια και πως σε έναν διαγωνισμό ήταν και η νικήτρια.

Ευτυχώς, τόσο για την Άννα, όμως, όσο και για τον Δημήτρη, η πρώην του, η Κατερίνα, ως πρόεδρος δικαστηρίου θα δει ότι τα στοιχεία δεν επαρκούν. Μετά από πολλές εκπλήξεις και ανατροπές που θα παρακολουθήσουμε το τέλος θα είναι αίσιο για τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές αφού ο Δημήτρης και η Άννα θα παντρευτούν κανονικά και με το νόμο, από αγάπη κι όχι από ανάγκη, με γαμπρό τους τον Αντρέα φυσικά. Βέβαια, μη νομίζετε πως μόνο θα δακρύσουμε. Η σειρά υπενθυμίζουμε πως είναι αστυνομική. Ένα περιστατικό στο γάμο θα αφήσει άλυτο ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο θα κληθούμε να λύσουμε στην δεύτερη σεζόν!

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Αντ1 –  « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoiler