Παγιδευμένοι Spoiler: Τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ο δολοφόνος

Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της, Κοσμά. Είναι αποφασισμένη να βρει τον δολοφόνο του και να κάνει ό,τι χρειάζεται για να τον βάλει πίσω από τα κάγκελα. Ζητά τη βοήθεια του Δημήτρη, ο οποίος υπόσχεται να τη βοηθήσει να βρει τον ένοχο. Χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι ο πατέρας του κρύβεται πίσω από όλο αυτό.

Παγιδευμένοι Spoiler: Τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ο δολοφόνος

Παρά τη συναισθηματική της κατάσταση, η Άννα ξεκινά την έρευνά της με τις αρχές. Η κατάστασή της επιδεινώνεται ραγδαία και παρά τις προσπάθειες των γύρω της, παραμένει απαρηγόρητη. Η απογοήτευση και ο βαθύς συναισθηματικός πόνος της την ωθούν να εργαστεί σκληρότερα για να βρει τον δολοφόνο.

Στο μεταξύ, ένας αθώος άνδρας που είδε τον Κοσμά την ημέρα της δολοφονίας του οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα. Όλα τα στοιχεία τον δείχνουν, και πολλοί είναι πεπεισμένοι ότι είναι ο δολοφόνος που πρέπει να κλείσουν στη φυλακή. Ο αθώος άνδρας διαμαρτύρεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τον φόνο του Κοσμά , επιμένοντας ότι υπάρχει ένα στοιχείο στο σπίτι του που θα καθαρίσει το όνομά του.

Κρύος ιδρώτας λούζει τον Σπύρο, όταν ακούει αυτή την είδηση. Θα φτάσει εγκαίρως στο σπίτι του υπόπτου για να καταστρέψει αυτά τα στοιχεία; Θα καταδικαστεί άδικα ο αθώος; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια.

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ανναΠαγιδευμένοι αντεναΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΔημητρηςΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδια