Παγιδευμένοι spoiler: Tα γενέθλια της Άννας επισκιάζονται από ένα φόνο

Παγιδευμένοι spoiler: Στον κόσμο του Δημήτρη και της Άννας, η καθημερινότητα συνεχίζεται απρόσκοπτα. Ο Δημήτρης συνεχίζει να εργάζεται στην εισαγγελία, ενώ η Άννα αναλαμβάνει δικηγορικές υποθέσεις. Η μέρα ξεκινάει όμορφα για τους δύο τους, καθώς είναι τα γενέθλια της Άννας. Εκείνος την ευχαριστεί με λουλούδια και της χαρίζει ένα μενταγιόν ως δώρο.

Παγιδευμένοι spoiler: Tα γενέθλια της Άννας επισκιάζονται από ένα φόνο

Ταυτόχρονα, ο φίλος τους, Σταύρος, παίρνει προαγωγή στη δουλειά του, ενώ ο Ανδρέας, ο άλλος φίλος τους, έχει αναβαθμιστεί στη θέση του. Ωστόσο, η μέρα αυτή φέρνει κάτι απρόβλεπτο. Ο Ανδρέας λαμβάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που τον ενημερώνει για την ύπαρξη ενός πτώματος στο πηγάδι μιας εγκαταλειμμένης βίλας. Τελικά, ανασύρονται τέσσερα πτώματα από το πηγάδι, δύο άντρες και δύο γυναίκες, με ένα 14χρονο αγόρι να είναι ο μοναδικός επιζών.

Το αγόρι αυτό είναι ο γιος μιας γυναίκας που είναι γνωστή της Άννας, και είχε χαθεί εδώ και καιρό. Η γιορτή της Άννας εξελίσσεται σε εφιάλτη όταν ο Ανδρέας τηλεφωνεί στον Δημήτρη και του ανακοινώνει την ταυτότητα ενός από τα πτώματα. Η Άννα τον πηγαίνει στον ιατροδικαστή, όπου ανακαλύπτεται η σοκαριστική αλήθεια. Το πτώμα ανήκει στην Κατερίνα, μια γυναίκα γνωστή στην Άννα και αγαπημένη της.

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αναλαμβάνουν το δύσκολο καθήκον να ενημερώσουν τον αδελφό της Κατερίνας, τον Σταύρο. Όταν του λένε για τον θάνατο της γυναίκας, εκείνος ρωτάει αν ήταν κάποιο γνωστό πρόσωπο ή δημόσιο πρόσωπο. Η αγωνία αυξάνεται καθώς ανακαλύπτει την αλήθεια.

Η πλοκή της σειράς γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη στα νέα επεισόδια, με νέους χαρακτήρες και ανατροπές. Έξι νέοι ηθοποιοί εντάσσονται στο καστ, προσφέροντας μυστηριώδεις ιστορίες και μυστικά. Ο Τάσος Χαλκιάς ενσαρκώνει τον Πάνο Βερβερίδη, έναν πλούσιο επιχειρηματία με ένα σκοτεινό παρελθόν. Ο Παναγιώτης Μαργέτης υποδύεται τον νεαρό δημοσιογράφο εγγονό του, που ενδιαφέρεται για το μυστήριο.

Η Άννα προσλαμβάνει έναν νέο βοηθό, τον Λάμπρος Κωνσταντέα, ο οποίος κρύβει την πραγματική του ταυτότητα. Στο μεταξύ, η Χρύσα ξεκινά μια νέα ζωή και γνωρίζει έναν γιατρό μέσω του διαδικτύου, αλλά και αυτός κρύβει μυστικά. Το κοινό παρακολουθεί τις εξελίξεις με αγωνία, καθώς οι μυστηριώδεις και απρόβλεπτες διαδρομές των χαρακτήρων υπόσχονται έναν καταιγιστικό συναρπαστικό νέο κύκλο επεισοδίων.

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι ant1 tvΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΔημητρηςΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμενοι σειραπαγιδευμένοι τρέιλερ