Παγιδευμένοι spoiler: Συναισθηματική καταδίκη και αποκαλύψεις

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Σταύρος βρίσκεται σε ένα σημείο κοντά στο να χάσει την λογική του, μιας και αντιμετωπίζει μια σειρά από δύσκολες δοκιμασίες στη σειρά. Από την πρώτη στιγμή της νέας σεζόν, η μοίρα τον πλήττει σκληρά.

Παγιδευμένοι spoiler: Συναισθηματική καταδίκη και αποκαλύψεις

Ο Σταύρος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον χαμό της Κατερίνας, που ήταν ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή του. Βλέποντας την Κατερίνα νεκρή ελπίζει πως όλα αυτά είναι απλά ένα ψέμα. Ωστόσο η ψυχραιμία του υποχωρεί, και η οργή τον κυριαρχεί.

Οι φίλοι του προσπαθούν από την αρχή να τον υποστηρίξουν και να βρουν τον δολοφόνο της Κατερίνας και των άλλων θυμάτων που βρέθηκαν στο πηγάδι. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας καταβάλλουν προσπάθειες, αλλά προσπαθούν να κρατήσουν τον Σταύρο σε απόσταση, καθώς η συναισθηματική του εμπλοκή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Κατόπιν, η προσοχή στρέφεται στην Αγγελική.

Σε μια στιγμή απελπισίας, ο Σταύρος εκρήγνυται και κατηγορεί την Αγγελική για τον εμπλουτισμό της με την υπόθεση, χωρίς να έχει σχέση με αυτή. Η Αγγελική, επιδιώκοντας να τον στηρίξει, του αποκαλύπτει ότι ο σκοπός της είναι να τον βοηθήσει.

Ο Σταύρος, όμως, έχοντας χάσει τη λογική του, την απειλεί ότι θα αποκαλύψει όσα γνωρίζει, και η Αγγελική απαντά ότι δεν θα γίνει εργαλείο εκμετάλλευσης για αυτόν. Η σχέση τους δοκιμάζεται, και η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι έχει αρχίσει.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι