ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Στο σημείο του εγκλήματος υπήρχε τρίτο πρόσωπο

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Ο Δημήτρης κάνει τα πάντα για να δώσει δύναμη στην Άννα, η οποία βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Θα κάνω τα πάντα για να μη μείνεις στη φυλακή μέχρι τη δίκη. Θα αποδείξω την αθωότητά σου», της λέει, όμως εκείνη έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για τον ίδιο της τον εαυτό. «Μπορεί να το έκανα εγώ. Το όπλο ήταν στα χέρια μου. Θυμάμαι την καρδιά του Άγγελου να χτυπάει δυνατά. Θυμάμαι ότι ήταν φοβισμένος. Είδα τον τρόμο που είχε στα μάτια του, όταν τον σημάδευα με το όπλο», του απαντάει και ξεσπά σε κλάματα.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Στο σημείο του εγκλήματος υπήρχε τρίτο πρόσωπο

Ωστόσο η Άννα δεν θυμάται αν πάτησε την σκανδάλη ή όχι. Ο εισαγγελέας την αγκαλιάζει, λίγο πριν την πάρει ο Ανδρέας για να την μεταφέρει στις φυλακές. «Είμαι δίπλα σου, σ’ αγαπώ!»,της λέει την στιγμή που φεύγει. Λίγο αργότερα, στο γραφείο του φτάνει ο πατέρας του, για να του συμπαρασταθεί, αλλά και για να του πει να προετοιμαστεί για τα χειρότερα. «Κι αν το έκανε η Άννα;», τον ρωτά ο Σπύρος. «Τότε θα σταθώ στο πλευρό της!», του απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Δημήτρης με τον Ανδρέα προσπαθούν να βρουν στοιχεία που θα αποδεικνύουν την αθωότητά της Άννας και δεν αργούν να καταλάβουν πως στο σημείο του εγκλήματος υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Την ίδια στιγμή ο Αλέκος συγκρούεται με την Κλειώ, καθώς εκείνη του λέει ότι δεν πιστεύει πως η Άννα δολοφόνησε τον Άγγελο. Και δεν είναι η μόνη που το πιστεύει. Και η Υβόννη αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Αλέκος σκότωσε τον γιο τους για να μην βγάλει στο φως τα ένοχα μυστικά του και τις βρωμοδουλειές του.

Έτσι λοιπόν ικετεύει την αδερφή της, την Κλειώ, να την στηρίξει. «Τον μισώ, δεν αντέχω άλλο», της λέει στην συνάντηση τους. Αργότερα, ο Δημήτρης πηγαίνει στις φυλακές για να δει την Άννα. Εκείνη μόλις τον αντικρίζει, πέφτει στην αγκαλιά του κλαίγοντας. Ο Δημήτρης για ακόμα μία φορά της λέει πόσο σημαντικό είναι να θυμηθεί τι έγινε εκείνο το βράδυ, όμως η Άννα δείχνει πως έχει χάσει κάθε ελπίδα. «Πρώτη φορά στη ζωή μου κάποιος με πιστεύει περισσότερο από ό,τι εγώ!», του λέει και επιστρέφει στο κελί της.

Ο Δημήτρης όμως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τις έρευνες με τον Ανδρέα, αγνοώντας την εντολή του Σταύρου να μείνει μακριά από την υπόθεση. Ο εισαγγελέας και ο αστυνομικός βρίσκουν τα πρώτα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στην δολοφονία του Άγγελου εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο.

Παράλληλα, στα χέρια του Αλέκου Χατζή φτάνουν έγγραφα που δείχνουν πως η Άννα Ροδίτη ήξερε σκοποβολή και μάλιστα ήταν άσσος στο σημάδι, ενώ ο βοηθός του τον ενημερώνει, πως ο Δημήτρης παρά την εντολή να μείνει μακριά από την υπόθεση, συνεχίζει τις έρευνες. Έτσι λοιπόν ο Αλέκος ξεκινά τον δικαστικό πόλεμο με αβαντάζ…

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Αντ1 –  « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoiler