ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Πετάνε τον Ανδρέα εξω από την υπόθεση

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Ο Σπύρος έμαθε ότι ο Ανδρέας ενημερώνει κρυφά τον Δημήτρη για τα στοιχεία της υπόθεσης σε βάρος της Άννας και αποφασίσει να απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση. Αυτο εξοργίζει και πεισμωνη τον Ανδρέα

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Πετάνε τον Ανδρέα εξω από την υπόθεση

Όπως του εξηγεί, το κάνει για την ασφάλεια τον γιο του, αφού με αυτά που κάνει είναι σίγουρο ότι θα χάσει τη δουλειά του. Την ίδια ώρα που ο Αλέκος πηγαίνει στον Σταύρο, του λέει όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει εναντίον του Δημήτρη και της Άννας και θυμώνει πολύ. Αυτό όμως που τον τρελαίνει είναι όταν πιάνει τον Δημήτρη στο γραφείο του να προσπαθεί να δει τα στοιχεία του φακέλου που του πήγε ο Σπύρος.

Όπως εξηγεί στον πατέρα του, δεν μπορεί πλέον να τον καλύψει και είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει τους ανωτέρους του. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι ο Δημήτρης έχει ήδη αποφασίσει. Ο Δημήτρης ξέρει ότι δεν μπορεί άλλο να προσποιηθει και αποφασίζει να παραιτηθεί από τη θέση του. Πηγαίνει στο γραφείο του και αρχίζει να γράφει την παραίτησή του.

Στη φυλακή, η Άννα αρχίζει να γράφει τις σκέψεις της σε μια προσπάθεια να θυμηθεί τι συνέβη τη νύχτα που συνελήφθη, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ούτε οι συνεδρίες της με τον ψυχολόγο της φυλακής δεν την έχουν βοηθήσει να θυμηθεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Αντ1 –  « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoiler