ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Ομολογεί για τον φόνο και φέρνει ανατροπές

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Ο κακός χαμός στην σειρά μετα απο αυτή την εξέλιξη. Όλα ξεκινούν όταν ο Άγγελος συλλαμβάνεται και αρχίζει ένας κύκλος ανακρίσεων. Η ομολογία του τελευταίου, όμως, δεν είναι αυτή που περίμεναν όλοι, καθώς ο Άγγελος καταδεικνύει άλλον ως τον αληθινό ένοχο για την άγρια δολοφονία της Μυρτώς.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Ομολογεί για τον φόνο και φέρνει ανατροπές

Η είδηση αυτή πέφτει σαν βόμβα, αλλά περισσότερο απ’ όλους σοκάρεται ο Αλέκος, τον οποίο με κάποιον τρόπο ενοχοποιεί ο Άγγελος. Μάλιστα, η επιβεβαίωση από την Υβόννη για όσα καταθέτει ο Άγγελος έχει στρέψει τον Αλέκο εναντίον τους και από συνήγορος θα βρεθεί με την πλευρά του κατήγορου. Την ίδια στιγμή, η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ψάχνουν κι εκείνοι να συλλέξουν στοιχεία και δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να καταφέρουν να βρουν όσα χρειάζονται για να αποφύγουν την αποφυλάκιση του Άγγελου.

Η Άννα κι ο Δημήτρης, μέσα στη δίνη των ερευνών, όμως, έρχονται πιο κοντά για πρώτη φορά. Και οι δύο είναι έτοιμοι να παραδεχθούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον και να παραδοθούν στον έρωτα που νιώθουν. Ωστόσο, οι εξελίξεις δεν τους επιτρέπουν να ζήσουν ανέμελες στιγμές, καθώς ενημερώνονται πως εξαιτίας των άκαρπων ερευνών όλων ο Άγγελος θα αποφυλακιστεί.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoiler