Παγιδευμένοι spoiler: Οι εξελίξεις ανάμεσα στην Κλειώ και τον Γεράσιμο

Παγιδευμένοι spoiler: Ένας πόλεμος που ξετυλίγεται είναι αυτός ανάμεσα στον Γεράσιμο και την Κλειώ. Και όπως φαίνεται θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα. Γιατί οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη κι εκεί που πιστεύει ο ένας από τους δύο ότι έχει το πάνω χέρι, ξαφνικά όλα έρχονται… τούμπα.

Παγιδευμένοι spoiler: Οι εξελίξεις ανάμεσα στην Κλειώ και τον Γεράσιμο

Ο Γεράσιμος έχει βάλει στο μάτι την Κλειώ και συνεχίζει να την εκβιάζει. Αυτό που μάλλον δεν γνωρίζει είναι ότι η Κλειώ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι και δεν είναι καθόλου του χεριού του, αφού οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες. Ο παππούς του Δημήτρη δεν σταματάει ούτε λεπτό να βρίσκεται μπροστά στην Κλειώ και να τη στριμώχνει σε κάθε κίνησή της. Πάντα της πηγαίνει κόντρα, αλλά η δικηγόρος δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φέρνει τον Γεράσιμο σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Μάλιστα, βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν από την ολική ανατροπή.

Οι δύο τους θα βρεθούν για μία ακόμη φορά πρόσωπο με πρόσωπο. Και θα έχουν μια συζήτηση, η έκβαση της οποίας θα είναι διαφορετική από αυτή που περίμενε ο Γεράσιμος. Η Κλειώ του δείχνει τα… δόντια της και περνά στην αντεπίθεση. Τον Γεράσιμο και τον Αλέκο συνδέει ένα ένοχο μυστικό που ο Γεράσιμος νομίζει ότι είναι πολύ καλά κρυμμένο. Κάνει λάθος όμως και μάλιστα τεράτιο. Η Κλειώ γνωρίζει αυτό το μυστικό που τον ενώνει με τον Αλέκο.

Ο Γεράσιμος «παγώνει» έπειτα από αυτή την εξέλιξη που δεν την περίμενε με τίποτα. Δεν έχει να της απαντήσει τίποτα. Η Κλειώ δεν σταματά τίποτα όμως. Και του αποκαλύπτει όσα είχε κάνει στο παρελθόν. Θα του επισημάνει το γεγονός ότι ο Γεράσιμος άλλαξε τα δείγματα του DNA και ότι αυτός μπορούσε να σκοτώσει και το ίδιο του το παιδί. Εκείνος τότε παραδέχτηκε ότι διέπραξε τον φόνο μίας γυναίκας.

Αμέσως μετά, η Κλειώ τον προειδοποιεί (ή καλύτερα τον απειλεί) να μην την ενοχλήσει ξανά γιατί αν το κάνει, είτε ενοχλώντας εκείνη είτε την κόρη της, τότε θα πάει αμέσως στην αστυνομία και θα τον καταγγείλει. Θα καταφέρει η Κλειώ, στη σειρά του ΑΝΤ1 να νικήσει τη μάχη με τον Γεράσιμο;

SPOILERΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoiler