Παγιδευμένοι spoiler: Ο Σταύρος σοκάρεται όταν αντικρίζει το πτώμα της αδελφής του

Παγιδευμένοι spoiler: Η υπόθεση δολοφονίας της δικαστικού Κατερίνας Μαυρίδη κλιμακώνεται στον νέο κύκλο της σειράς που ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου στις 22.30.Ο Σταύρος, ο αδερφός της, βρίσκεται σε ανυπολόγιστη απώλεια καθώς αντιμετωπίζει τον χαμό της αγαπημένης του αδερφής.

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Σταύρος σοκάρεται όταν αντικρίζει το πτώμα της αδελφής του

Το σοκ εντείνεται όταν το άψυχο σώμα της Κατερίνας ανακαλύπτεται μέσα σε ένα πηγάδι, συνοδευόμενο από τρία ακόμη πτώματα. Ένα τηλεφώνημα προς τον Ανδρέα προειδοποιεί για την ανακάλυψη αυτή, προκαλώντας ταραχή και σοκ στον δικηγόρο. Ο Δημήτρης, φίλος του Ανδρέα, προσπαθεί να τον καλύψει στον χώρο του εγκλήματος, όπου κυριαρχεί η θλίψη και η απώλεια.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που σοκάρονται, ξεχωρίζει ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης, υποδυόμενος από τον ταλαντούχο ηθοποιό Κίμωνα Κουρή. Ο ίδιος ο Σταύρος, υποκριτικά διανύει ανείπωτο πόνο και απορία, δυσπιστώντας την πραγματικότητα μπροστά του. Παράλληλα, τον τυραννά η συνείδηση του, καθώς είχε χάσει την επαφή με την αδελφή του για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από τον τραγικό θάνατό της.

Ο Σταύρος με την υπόσχεση να ανακαλύψει τον δολοφόνο, αναλαμβάνει έρευνες, ενώ ταυτόχρονα, ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν να τον παρηγορήσουν και να τον υποστηρίξουν. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι κύριοι ύποπτοι περιλαμβάνουν τον Αλέκο Χατζή και τον πρώην βοηθό του, τον Μάρκο, που είχε επίσης σχέση με την αδικοχαμένη Κατερίνα.

Ιδιαίτερα ύποπτος φαίνεται ο Μάρκος, καθώς είχε εξασφαλίσει μεγάλο ποσό από την περιουσία του Αλέκου Χατζή πριν από τον τραγικό θάνατο της Κατερίνας.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι ant1 tvΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΔημητρηςΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαΠαγιδευμενοι σειραπαγιδευμένοι τρέιλερ