Παγιδευμένοι Spoiler: Ο ψυχολόγος περνά χειροπέδες στην Άννα

Παγιδευμένοι Spoiler: Στη σειρά Παγιδευμένοι, η Άννα ετοιμάζεται να καθίσει στο εδώλιο της κατηγορούμενης για τον φόνο του Άγγελου. Μπορεί εκείνη να φωνάζει ότι είναι αθώα, όμως τα στοιχεία είναι πολλά σε βάρος της. Κι εκεί έχει βάλει το χεράκι του και ο Αλέκος, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει τα αδύνατα δυνατά, ακόμη και παραποιώντας στοιχεία για να δει τη δικηγόρο στη φυλακή.

Παγιδευμένοι Spoiler: Ο ψυχολόγος περνά χειροπέδες στην Άννα

Προτού ξεκινήσει η πολύκροτη δίκη, η Άννα θα χρειαστεί να περάσει από ψυχολόγο. Η εξέταση είναι υποχρεωτική για την πορεία της δίκης και μάλιστα πολλά αναμένεται να εξαρτηθούν από το πόρισμα που θα βγάλει.

Εάν ο ψυχολόγος της αστυνομίας βεβαιώσει τις αρχές πως είναι καλά, θα μπορέσει να αποφύγει τις βαρύτατες ποινές. Ο Αλέκος όμως δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει αυτό και τυφλωμένος από το μίσος του για την Άννα θα προσπαθήσει να τη στείλει για πάντα πίσω από τα σίδερα. Πώς; Στοχεύοντας στον ψυχολόγο.

Έτσι, τον επισκέπτεται και τον δωροδοκεί προκειμένου η γνωμάτευσή του να είναι καταδικαστική για τη δικηγόρο. Του ζητάει να αλλάξει τελείως τη γνωμάτευση και εκείνος το δέχεται. Το παν είναι να αποδειχθεί ότι η Άννα είναι ύποπτη.

Η μέρα που η δικηγόρος θα επισκεφθεί τον ψυχολόγο φτάνει. Περνά από το γραφείο του για τη συνεδρία και αμέσως καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει με τον συγκεκριμένο άνδρα. Οι ερωτήσεις που της κάνει είναι περίεργες, ενώ παράλληλα δείχνει πάρα πολύ νευρικός. Και αυτή η νευρικότητά του μόνο απαρατήρητη δεν περνάει από τη δικηγόρο.

Αμέσως η Άννα καταλαβαίνει ότι ο Αλέκος έχει βάλει το χέρι του. Και έξαλλη βγαίνει έξω από το γραφείο, ουρλιάζοντας πως ο ψυχολόγος έχει δωροδοκηθεί! Ο τελευταίος από την πλευρά του, για να προλάβει την Άννα, φωνάζει στους διαδρόμους πως η γυναίκα αυτή τον χτύπησε, δημιουργώντας νέα δεδομένα στη σειρά του ΑΝΤ1.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί τρέχουν να συλλάβουν την Άννα και κανείς δεν πιστεύει στην αθωότητά της. Η Άννα φωνάζει πως δεν τον ακούμπησε ποτέ και πως ο άνθρωπος αυτός είναι βαλτός. Θα καταφέρει να τους πείσει;

SPOILERΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoiler