Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Γεράσιμος φορτώνει το φόνο σε άλλον

Παγιδευμένοι Spoiler: Χωρίς να πει τίποτα στην Άννα για την κουβέντα του με τον Χατζή και τις υποψίες του, ο Δημήτρης πηγαίνει να βρει τον Ανδρέα και τον Σταύρο. Τους λέει ότι ο Δαμιανός είναι αθώος και πως πρέπει να βρουν τον πραγματικό ένοχο και εκείνοι προσποιούνται τους έκπληκτους, ενώ στην πραγματικότητα ψάχνουν στοιχεία για την ενοχή του Σπύρου.

Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Γεράσιμος φορτώνει το φόνο σε άλλον

Οι κάμερες που υπάρχουν στο εργαστήριο της Σήμανσης αποδεικνύουν ότι κάποια στιγμή έμεινε μόνος και άρα είχε την ευκαιρία να αλλάξει το όπλο του φόνου. Η αποκάλυψη αυτή τους συγκλονίζει και τους δύο.

Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο διοικητής της αστυνομίας, ένας άνθρωπος τίμιος και ηθικός, θα έφτανε στο σημείο να κάνει φόνο. Δεν μπορούν να εξηγήσουν τι τον οδήγησε εκεί και ψάχνουν απαντήσεις. Ο ίδιος ο Σπύρος, στο μεταξύ,βασανίζεται από τις ενοχές…

Καταλαβαίνει ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και πως το έγκλημα θα αποκαλυφθεί και έχει σταματήσει να ψάχνει διεξόδους. Ζητά από τον Γεράσιμο να φυγαδεύσει την επόμενη κιόλας ημέρα τον Θοδωρή στο εξωτερικό και γράφει ένα γράμμα, εξηγώντας στα άλλα δύο παιδιά του τα πάντα και ζητώντας του να τον συγχωρέσουν.

Το γράμμα αυτό όμως θα το πάρει η αδελφή του, η Ελένη, που θα δει το αίμα στα σεντόνια του και, ανήσυχη, θα απαιτήσει τις δικές της απαντήσεις. Κι όταν ο Σπύρος θα την αποφύγει, θα πάει στην Κατερίνα, λέγοντάς της ότι τόσο ο αδελφός της όσο και ο Θοδωρής έχουν πολύ περίεργη συμπεριφορά τους τελευταίους μήνες.

Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος αναθέτει σε έναν από τους δικούς του ανθρώπους να… ομολογήσει το φόνο του Κοσμά και σκηνοθετεί τον πυροβολισμό του στο μπράτσο για να μπερδέψει την αστυνομία.

Ο Σταύρος με τον Ανδρέα πηγαίνουν να του μιλήσουν με την ελπίδα ότι, όντως, αυτός είναι ο ένοχος, όμως σύντομα και αυτό το ψέμα καταρρέει και η αποκάλυψη της αλήθειας έρχεται πιο κοντά…

οι παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδια