Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Άγγελος ακόμη και νεκρός συνεχίζει να καταδιώκει την Άννα

Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες για τον φόνο του Άγγελου, που προσπάθησε να φορτώσει στους ώμους της ο Αλέκος και είναι πλέον ελεύθερη να επιστρέψει στην «κανονική» ζωή της, με τον αγαπημένο της εισαγγελέα.

Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Άγγελος ακόμη και νεκρός συνεχίζει να καταδιώκει την Άννα

Ο Άγγελος όμως θα συνεχίσει να καταδιώκει την δικηγόρο, πρώην κολλητή φίλη του, ακόμα και από τον τάφο.

Ένα φάκελος που θα φτάσει στα χέρια της με την ένδειξη «Στην Άννα την επαναστάτρια χωρίς αιτία» θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για την φιλόδοξη και παρορμητική νέα γυναίκα. Σε αυτόν περιέχεται ένα στικάκι που κρύβει ένα μακάβριο αστείο.

Ο Άγγελος, ο οποίος γνώριζε καλά την ψυχοσύνθεση της πρώην συνεργάτιδάς του, έχει σκηνοθετήσει τον θάνατό του. Όμως, πριν πει το τελευταίο αντίο στα εγκόσμια βιντεοσκόπησε ένα μήνυμα στο οποίο εξηγεί τι πραγματικά συνέβη με τη μορφή κουίζ.

Ο Άγγελος ήξερε ότι η Άννα δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην πρόκληση να αποκαλύψει τα βρώμικα μυστικά του Χατζή και ότι η αναζήτησή της θα την παρασύρει σε επικίνδυνα και μοναχικά μονοπάτια με άγνωστες συνέπειες. Κι είχε δίκιο.

Το περιεχόμενο του βίντεο θα ταράξει συθέμελα την Άννα, η οποία θα προσπαθήσει να κρύψει την αλήθεια από τον Δημήτρη. Αυτός όμως έχει αντιληφθεί την ταραχή της και θα ψάξει διεξοδικά το γραφείο της για να επιβεβαιώσει τις υποψίες του.

Ο σκισμένος φάκελος με την ένδειξη «Στην Άννα την επαναστάτρια χωρίς αιτία» στα σκουπίδια θα τον βάλει σε σκέψεις και η ατμόσφαιρα ανάμεσα στο ζευγάρι θα βαρύνει επικίνδυνα τις επόμενες ημέρες.

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμενοι σειρα