Παγιδευμένοι spoiler: Nέα κόντρα μεταξύ Δημήτρη – Άννας

Παγιδευμένοι spoiler: Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς που ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου στις 10:30 το βράδυ φέρνει στο προσκήνιο εξελίξεις που κόβουν την ανάσα και κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο. Από το πρώτο επεισόδιο, η Άννα και ο Δημήτρης βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό έγκλημα που θα ανατρέψει τις ζωές τους.

Παγιδευμένοι spoiler: Nέα κόντρα μεταξύ Δημήτρη – Άννας

Στον κόσμο τους, νέες συγκλονιστικές περιπέτειες περιμένουν, καθώς η σειρά επιστρέφει με ολοκαίνουργια επεισόδια και πολλές ανατροπές, προβάλλοντας καθημερινά στις 10:30.Η ζωή της Άννας και του Δημήτρη φαίνεται να ξεκινάει ρόδινα, καθώς πλέον είναι παντρεμένοι και ευτυχισμένοι. Οι Σταύρος και Αγγελική επίσης νιώθουν πολύ ερωτευμένοι, ενώ η Χρύσα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, γνωρίζοντας έναν άντρα και αρχίζοντας να εργάζεται στο γραφείο της Άννας.

Ο Θοδωρής εργάζεται στο κυλικείο της αστυνομίας, ενώ ο Αλέκος Χατζής προσπαθεί να ανακτήσει τη δύναμή του μετά από μία καταστροφή που είχε βιώσει. Από την άλλη, η πρώην σύζυγος του Υβόννη απολαμβάνει την ελευθερία της, ενώ ο Σπύρος προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο του επάγγελμα ως υπεύθυνος ασφαλείας ενός επιχειρηματία, έχοντας αφήσει πίσω τη θέση του διοικητή του αστυνομικού σώματος.

Αλλά η ειρήνη στις ζωές των ηρώων διαταράσσεται όταν ανακαλύπτεται ένα φρικιαστικό έγκλημα: πέντε άνθρωποι βρίσκονται νεκροί, πεταμένοι μέσα σε ένα πηγάδι, συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού και μιας αγαπητής φιγούρας για το ζευγάρι, της Κατερίνας Μαυρίδη. Ο λόγος για την Κατερίνα Μαυρίδη.

Η ανακάλυψη αυτού του φρικιαστικού εγκλήματος δημιουργεί μία νέα κόντρα μεταξύ της Άννας και του Δημήτρη, ενώ η δικηγόρος αναζητά λύση στα προβλήματά της με έναν νέο μυστηριώδη δικηγόρο.Τώρα, η Άννα, ο Δημήτρης, ο Σταύρος, η Αγγελική και ο Αντρέας βρίσκονται σε ένα κοινό αγώνα για να βρουν τον δολοφόνο, αλλά πολλές φορές οι σύμμαχοι μπορεί να γίνουν αντίπαλοι.

Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, ο εισαγγελέας Μαρκέτος αντιλαμβάνεται ότι κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο μετά από ένα απειλητικό σημείωμα στο αυτοκίνητό του. Και αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από την Άννα.Τέλος, ένας άντρας, ο Παναγιώτης, βοηθά τον Θοδωρή να εντοπίσει το σπίτι του Άκη, ο οποίος καταζητείται ακόμα από τις αρχές.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

 

 

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι ant1 tvΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΔημητρηςΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμενοι σειραπαγιδευμένοι τρέιλερ