ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Η εκδίκηση της Υβόννης

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Η Δώρα με τον Νίκο ετοιμάζονται να το σκάσουν. Ομως η Λίνα μετά από μια συνάντηση με την ψυχολόγο πέφτει στην αγκαλιά του κι εκείνος δεν φεύγει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, το μυστικό τού Αλέκου θα αποκαλυφθεί. Η Υβόννη μαθαίνει από την αδελφή της την Κλειώ ότι ο Στέλιος είναι στη φυλακή εξαιτίας της πλεκτάνης που του έστησε ο άντρας της, τον οποίο πλέον σιχαίνεται.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Η εκδίκηση της Υβόννης

Πηγαίνει και βρίσκει την Αννα και τον Δημήτρη. «Με ρώτησες με τι απειλούσε ο Αγγελος τον Αλέκο και τι σχέση έχει αυτή η γυναίκα. Ηταν γραμματέας στο πανεπιστήμιο που φοιτούσε ο Αλέκος», ξεκινάει να της λέει και συνεχίζει: «Τη φρόντιζε. Δεν κατάλαβα τότε, αλλά τώρα καταλαβαίνω. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή τον βοήθησε. Την πλήρωσε».

Η Αννα είναι σαστισμένη: «Πώς; Γιατί;», τη ρωτάει. «Το δίπλωμα του Αλέκου είναι πλαστό. Δεν αποφοίτησε από τη νομική σχολή. Στην πραγματικότητα δεν είναι καν δικηγόρος», αποκαλύπτει η Υβόννη και αφήνει και τους δύο εμβρόντητους. Πλέον είναι ζήτημα χρόνου να χώσουν τον Αλέκο για τα καλά μέσα… Ή μήπως όχι; Την ώρα που ο Δημήτρης και η Αννα πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο να ελέγξουν την επετηρίδα, γίνεται μια μεγάλη έκρηξη. Ο Μάρκος έχει λειτουργήσει κατ’ εντολή του Αλέκου.

SPOILERΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoiler